23948sdkhjf

Vil du sikre din virksomheds fremtidige konkurrencekraft?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Produktions Univers

Lige nu tilbyder vi gratis screeningsforløb af din produktionsvirksomhed med henblik på optimering og udvikling inden for digitalisering og automatisering

Som en del af vores projektforløb, som bliver støttet og finansieret af Industriens Fond, har vi udviklet et screeningsforløb for mindre produktionsvirksomheder. SMV-Screeningen foretages af en af vores ingeniører, og er en uvildig gennemgang af din virksomheds produktion og administrative processer.

Ud fra dataudtræk, interviews og visuel inspektion vurderes effektiviteten af din virksomheds arbejdsgange og giver dig en større indsigt i din virksomhed. Vurderingen modtager du efter screeningsforløbet, hvor der også vil være en prioriteret liste med konkrete forslag til optimeringsområder og udviklingsforløb.

Forløbet

Screeningsforløbet tager en lille dags tid. Vores ingeniør gennemgår virksomhedens processer, både i produktionen og administrationen, og hvordan de to områder spiller sammen, for at skabe et godt flow. Områderne bliver gennemgået på baggrund af de data i stiller til rådighed, samtale med medarbejderne og ledelsen og til sidst en visuel inspektion. Alle de data vi modtager og udarbejder behandles selvfølgelig 100% fortroligt.

Lige nu tilbyder vi at udføre screeningerne kvit og frit for ALLE mindre produktionsvirksomheder, du behøver altså ikke at være medlem af DKPU.

Kunne du tænke dig at optimere din virksomhed, forbedre bundlinjen eller udvikle forretningen, så er et screeningsforløb lige noget for dig.

Læs mere om SMV-screeninger, her finder du også vores produktblad

Du kan også læse mere om vores projektsamarbejde med Industriens Fond 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Produktions Univers

Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
Danmark
Dansk Produktions Univers

Send til en kollega

0.079