23948sdkhjf

Ny værktøjsholder gør præcisionsbearbejdning enkelt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Seco Tools A/S

Mange produktionsvirksomheder oplever et konstant pres både internt og eksternt for at forbedre effektiviteten og samtidig levere præcisionsbearbejdning i topkvalitet. Det ved vi hos Seco, og det er en udfordring, vi gerne vil hjælpe med at løse.

Af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 
Derfor glæder det os at kunne præsentere vores nye, modulopbyggede QC Værktøjsholder-system, der reducerer opstillingstiden, fordi operatøren nemt og hurtigt kan udføre gentagne skærindekseringer og værktøjsskift – også på specialopgaver. Men hurtighed og effektivitet er ikke alt, så derfor har vi også udstyret QC Værktøjsholder med den velkendte Seco-teknologi, der sikrer optimal spånkontrol, overflade­finish i høj kvalitet og længere standtid.

Større brugervenlighed og effektivitet
Med Secos QC Værktøjsholder kan du reducere opstillingstiden i produktionen, fordi operatøren kan fjerne skærehoveder og skær som en enkelt enhed, hurtigt indeksere dem og genmontere dem. Systemet kan også bruges ved udskiftning af skærehoveder og skær til et andet sæt. QC-skærehovedet er udstyret med dobbelte hårdmetaltapper, der sørger for nøjagtig, ensartet og sikker skærmontering og indeksering. Det betyder, at operatøren udfører opgaven hurtigt og fejlfrit, så produktionen hurtigt kører igen og operatøren er klar til andre opgaver.

Præcis og fleksibel anvendelse af kølemiddel
Bearbejdningshastigheden afhænger ofte af korrekt temperaturstyring ved hjælp af kølemidler. Og for at opnå de bedste og mest effektive resultater skal kølemidlet bruges dér, hvor det virkelig gør en forskel.

På QC Værktøjsholder sørger Seco Jetstream Tooling®-teknologien for præcis fremføring af højtrykskølemidlet gennem værktøjsholderen til skæreområdet. Seco Jetstream Tooling® Duo, der kan anvendes til flere forskellige skærehoveder, er udstyret med en ekstra kølekanal til undersiden af holderen. Den ekstra kølekanal kan frakobles, hvis det er nødvendigt, for at opnå endnu mere alsidig bearbejdning.

Bredt anvendelsesområde
Fleksibilitet og høj produktivitet er noget, man virkelig sætter pris på, både i produktionsmiljøer og på mindre værksteder. Secos nye QC Værktøjsholder leveres med skærehoveder til både almindelig ISO-drejning, MDT, gevinddrejning og afstikning. Skaftet fås i metriske størrelser på 1010 mm, 1212 mm og 1616 mm samt tommemål på 0375", 050" og 0635".

Kontakt din lokale Seco-repræsentant for at få yderligere oplysninger om de nye, modulopbyggede værktøjsholdere, eller kig forbi vores produktside for QC værktøjsholder www.seco.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Seco Tools A/S

Park Allé 350 A
2605 Brøndby
Danmark
Seco Tools A/S

Send til en kollega

0.178