23948sdkhjf

Nye kræfter til LT-holdet

| Medlemsnyhed | Indrykket af LT Automation ApS

LT Automation har faktisk fået 4 nye ansigter på holdet. Til teamet stiller 2 studerende fra UCN, en ny elev fra Tech College og en ny mand, som vil sørge for at tage godt imod jer, når I kommer på besøg.

Første mand til venstre på billedet er Kasper Rousing. Han er i gang med at uddanne sig til produktionsteknolog på UCN og er i den sammenhæng i 10-ugers praktik. Kendskabet til LT Automation startede efter et virksomhedsbesøg, hvor interessen for robotter og automation for alvor spirede. Kasper har valgt konstruktionslinjen, så hans opgaver bliver primært teknisk beregning, tegning og dokumentation.

Læs også: Gør produktionen lettere med en ekstra hånd

Næste levende billede er også fra UCN, men er i gang med at uddanne sig til Automationsteknolog. Byd velkommen til Steffen Christensen, som også er i 10-ugers praktik. Steffen er tidligere uddannet Styring og regulerings elektriker og har derfor kendskab til servicering og vedligeholdelse de automatiske anlæg. 

Læs også: 5 gode råd om automatisering

Tredje nye mand kommer til at have sin gang hos LT Automation i lidt længere tid, han er nemlig den nye elev. De næste 3,5 år har LT Automation glæden af at have Søren Thellufsen med på holdet. Søren kommer tidligere fra en helt anden branche, men har altid været fascineret af robotter. Derfor valgte han i sommers at ændre retning og er nu i gang med Automatikteknikker uddannelsen på Tech College. 

Læs også: Få øget kapaciteten som Stansomatic A/S

Fjerde og sidste mand er vores nye medarbejder Enzo. Enzo er opvokset i Hillerød, hvor han er blevet skabt af kunstneren Jan Andersen. Det har taget 8 år at bygge Enzo, da hver enkelt del er nøje udvalgt og placeret. Med sig har Enzo både familiefoto af sine robotforældre og certifikat på sit navn, for oprindeligt er Enzo opkaldt efter Ferraris grundlægger Enzo Ferrari, som også har været inspirationen til det pyntede udseende. Enzo har fået den bedste placering og kommer nu til at pryde indgangen og byde alle gæster velkommen på Fåborgvej 15A.   

Velkommen til alle mand!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LT Automation ApS

Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Danmark
LT Automation ApS

Send til en kollega

0.079