23948sdkhjf

Inventor supermodeller (Skeletkonstruktion) kursus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Invent A/S

Skal du lave præcise og komplekse konstruktioner i Inventor?

Så er det oplagt for dig at deltage på Invent's Supermodeller (Skeletkonstruktion) kursus 
Supermodellen er kendetegnet ved, at den passer perfekt. Det kommer dine konstruktioner også til efter at du har gennemgået kurset. På kurset lærer du at arbejde geometrisk og parametrisk intelligent med dine konstruktioner. Der er fokus på, at tingene skal kunne ændres og passe 100% sammen. 

Dit udbytte 
Du vil komme til at arbejde med konstruktion af dele i samlinger, som kan relateres til både metal, plast og træ industrien. Igennem kurset benyttes også plademodulet (Sheetmetal) og profilmodulet (Frame generator). Disse integreres i hele processen til opbygning af supermodellerne. Har du deltaget på kurset produktkonfiguration, får du samtidig de sidste brikker til at lave højt avancerede konfigurations samlinger. Dette er dog ikke hovedtemaet på kurset supermodeller.

Du skal lære at bruge konstruktionsoverflader, 3D-Skitser, Solider og parametre i stærke relationer, hvor alt hænger sammen, fra den første linje og ned til det sidste bolthul.

Kurset er for alle, som arbejder med Inventor, uanset hvad du konstruerer, da supermodellerne kan anvendes på alle niveauer. Alle, som har behov for at lave præcise komplekse konstruktioner, vil have stor gavn af at deltage på kurset.

Ja tak, jeg vil gerne med på kursus! 

Kurset afholdes følgende datoer: 

  • D. 24. - 26. februar 2020
  • D. 4. - 6. maj 2020
  • D. 22. - 24. juni 2020

Har du sprøgsmål til kurset? Kontakt os på tlf. 87 47 00 17. 

Følg Invent A/S på LinkedIn 
Så vil du løbende blive informeret om særlige tilbud, spændende arrangementer samt de seneste nyheder. Heriblandt inspiration til Autodesk Inventor og tilhørende programmer, samt Invent’s populære Tips og Tricks videoer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Invent A/S

Lyshøjen 6, 1 TV
8520 Lystrup
Danmark
Invent A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141