23948sdkhjf

EL:CON i Holstebro har sat nyt hold

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Der er forrygende travlt hos EL:CON i Holstebro, og derfor er der hentet yderligere ny lederkapacitet ind i firmaet på Gartnerivej.

 

 

Flemming Skov indgår nu i den samlede lokale ledelse, og tager i rollen som serviceleder ansvar for de mange industrikunder. Opgaverne i industrien spænder over bl.a. service, vedligehold i og omkring produktionslinjer, men også ny-installationer af industrimaskiner og projekter. Flemming Skov har været overmontør hos en installatør i Struer gennem 12 år, og er lige nu i sidste del af installatøruddannelsen. Han bor i Hjerm, hvor han er aktiv i byen blandt andet som træner i volleyball.

Jeppe Toft er efter endt uddannelse som serviceleder tiltrådt i netop en sådan stilling.  Også han indgår derfor nu i den daglige lokale ledelse, og med ansvar for primært at servicere boligselskaber og EL:CONs faste landsdækkende kunder. Han har endvidere regionalt ansvar, for erhvervsinstallationer når det handler om ladestandere til el-biler for kunden Clever. Også områder som fiberinstallationer, kommunale- samt erhvervskunder indgår i hans dagligdag.  Jeppe Toft bor i Idom, hvor han er dybt engageret i det aktive lokalsamfund, blandt andet som kasserer i borgerforeningen.

Der er nu 32 medarbejdere i afdelingen på Gartnerivej i Holstebro, som er under samlet ledelse af servicechef Jesper Godsk. Ud over den daglige ledelse og sparring med kollegerne, så arbejder han med større projekter, samt med at udvikle afdelingen mod nye forretningsområder - blandt andet ved at udvide geografisk. I begyndelsen af marts åbner EL:CON et kontor i Struer, hvor EL:CON med sin profil ser muligheder for at kunne servicere lokale kunder og virksomheder. Jesper Godsk kommer fra Rødding i Spøttrup.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.078