23948sdkhjf

Digitalisering af din produktion

| Medlemsnyhed | Indrykket af AN Group A/S

For mange små og mellemstore virksomheder kan digitalisering være en stor mundfuld.

Digitalisering er en afgørende konkurrenceparameter og danske virksomheder skal rustes bedst muligt til at udnytte de digitale muligheder for at følge med andre fremadstormende lande verdenen over. På trods af at digitalisedring og automatisering er nøgleord i den globale konkurrence, er det fortsat vigtigt at tage små skridt, som virksomhederne kan overskue. Samtidig er det vigtigt at fokusere på et område ad gangen for at virksomheden er bedst muligt rustet. Siden 1977 har AN GROUP hjulpet produktionsvirksomheder i forskellige brancher med at forbedre deres effektivitet.

”Det bliver sværere for virksomheder i Danmark at overleve uden automatisering og digitalisering. Det er blevet en integreret del af alle virksomhed.”  

Ifølge AN GROUPs administrerende direktør, Ole Okkels, spiller IT en stadig vigtigere rolle, hvorfor det i stigende grad er væsentligt at forstå, hvilke muligheder automatisering blandt andet kan bidrage med. For 43 år siden begyndte AN GROUP at rådgive vores kunder i hvordan deres produktion og forretning kan optimeres. I AN GROUP fokuserer vores specialister på at finde løsninger, der kan forankres hos vores kunder med udgangspunkt i en teknisk forståelse af kundernes produktion og forretning.

Står din virksomhed overfor udfordringer eller har brug for en hjælpende hånd, så lad os komme ud til jer og give et uforpligtende tilbud. Læs mere om vores ydelser på vores hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AN Group A/S

Mejeribakken 8
3540 Lynge
Danmark
AN Group A/S

Send til en kollega

0.062