23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IO-Link & büS til digital stillingsregulator type 8694

Ud over varianten med AS-interface fås vores intelligente stillingsregulator type 8694 nu også med det digitale kommunikationsinterface IO-Link eller som Bürkert-systembus-variant (büS).

Intelligente feltapparaters digitale kommunikation og overførslen af proces-, enheds- og diagnosedata bliver stadig vigtigere inden for procesautomatiseringen.

Også inden for ventilteknikken spiller denne udvikling en stadig større rolle. På den måde er det lettere at overvåge intelligente reguleringsventiler takket være stærkere sammenkobling, ligesom produktkvaliteten kan øges via diagnoseinformationer.

Digital stillingsregulator type 8694 med IO-Link-interface

Takket være implementeringen af et IO-Link-interface udstyrer vi allerede i dag vores stillingsregulator type 8694 med fremtidsrettet teknologi, så vi kan opfylde kravene til Industri 4.0.

Overførsel af parameter- og diagnosedata

Sammenlignet med andre kommunikationsstandarder kan der med IO-Link overføres både cykliske procesdata og acykliske parameter- og diagnosedata mellem ventil og overordnede automatiseringssystemer. På den måde kan du få adgang til dine enhedsdata under driften og altid bevare overblikket over processtatussen.

Enkel planlægning af vedligeholdelsestidspunktet

De udvidede diagnosefunktioner, som f.eks. definering af grænseværdier for driftsparametrene og aktive statusmeldinger, giver mulighed for en forudseende vedligeholdelse af dit anlæg, hvormed anlæggets tilgængelighed øges.

Et overblik over dine fordele

✓ Omfattende funktionalitet til parametrering og diagnose
✓ Enkel tilknytning af feltapparater på styringsniveauet
✓ Hurtig udskiftning af apparater ved service og vedligeholdelse af anlægget
✓ Enkel ibrugtagning og kabelføring
✓ Enkel eftermontering på eksisterende

Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19185818
P nummer: 1002996773

Kontaktperson

SE
Sussi Erikshøj
Marketing Manager
+45 44507502 sussi.erikshoj@burkert.com

Send til en kollega

0.063