23948sdkhjf

Intellinova Parallel MB er nu tilgængelig med HMI-skærm

| Medlemsnyhed | Indrykket af SPM Instrument AB

Med et klart fokus på at øge anvendeligheden af de eksisterende Intellinova Parallel MB-enheder gør HMI-løsningen måling af konfiguration og alarmstyring lettere for brugere, der ikke har kendskab til Modbus.

Intellinova Parallel MB er en lille og robust måleenhed til parallel måling af maskinens tilstand på fire kanaler. Enheden giver øjeblikkelig evaluering af tilstanden og er et fremragende valg til operatørs vedligeholdelse og primær tilstandskontrol på industrielle applikationer i et bredt område. Den nye HMI-displayindstilling gør enheden mere tilgængelig for brugere på alle niveauer af tilstandskontrol.

Intellinova Parallel MB med HMI-skærm gør avanceret måleteknologi, inklusive den patenterede HD-teknologi, tilgængelig via en brugervenlig og enkel grafisk interface. Enheden kræver ingen databasestyring eller databasekspertise og er derfor let at komme i gang med. Det har stor tilpasningsevne og kræver minimal brugertræning. Passende målekonfiguration til tilstandskontrol af almindeligt anvendte maskinkombinationer - for eksempel motor / pumpe eller ventilator / motor - er forprogrammeret til let brug.

HMI-løsningen håndterer otte applikationer og op til tolv Intellinova Parallel MB-enheder med fire kanaler hver, hvilket gør det muligt at overvåge tilpasning til forskellige behov. Berøringsskærmen kan installeres i det samme skab som måleenhederne eller på et hvilket som helst andet passende sted. HMI-displayet kan også købes separat for at supplere eksisterende Intellinova Parallel MB-installationer.

For mere information, kontakt din SPM-leverandør eller download en flyer her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SPM Instrument AB

Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Sverige
SPM Instrument AB

Send til en kollega

0.11