23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vintertjeneste - ny brochure

Læs artiklen og bliv klog på, hvorfor netop WILLBRANDT Gummiteknik A/S vil være en attraktiv samarbejdspartner i forhold til komponenter/produkter og sliddele til vintertjeneste-servicen i netop din virksomhed...

Afslutningsvis for 2019 og indledningsvis for 2020 har den hvide vinter ladet vente på sig. 
Vi er allerede godt inde i vinterperioden, men det er til stadighed uvist, om vi ser vinterens smukke klæder - i hvert fald her i årets begyndelse, for om ikke andet, vil den måske vise sig, når 2020 når sin afslutning. 
Uanset hvad, så er det vigtigt for mange entreprenører at sikre sig de nødvendige aftaler og komponenter, langt før vinteren markerer sit indtog. 

Hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S er det ikke unormalt at begynde at tale om 'vinterforberedelser' med kunderne, allerede i det tidlige forår. 
"For entreprenører, der tilbyder andre virksomheder 'vintertjeneste', er det vigtigt at maskinerne - og dermed produkter/komponenter og sliddele - er klar INDEN vinteren sætter ind." fortæller produktchef for netop vinterbranchen, Ali Strømsborg, WILLBRANDT Gummiteknik A/S. 

WILLBRANDT Gummiteknik A/S leverer blandt andet produkter og sliddele til entreprenører, vejvæsen og lufthavne, der er med til at sikre at der skabes fremkommelighed og sikkerhed på arealer og veje under vinterens ringe forhold. 
"Det er jo vigtigt at glatførebekæmpe samt snerydde på arealer, hvor mange mennesker færdes dagligt, at sikkerheden er i top, blandt andet i lufthavnene, på erhvervsarealer samt hele det offentlige vejnet." fortæller Ali Strømsborg. 
"Vintertjenesten skal sikre fremkommelighed for alle - at færdselsarealerne ikke er glatte og at sikkerheden er i top. Hos WILLBRANDT producerer og leverer vi komponenter, det være sig nye produkter, produceret i samarbejde med kunden, eller almindelige standardvarer såsom sliddele. Vi sikrer qua vores produkter, at entreprenører og vejvæsenet kan snerydde veje og arealer uden at efterlade snevolde eller veje, som ikke er ryddet tilstrækkeligt, hvilket kan udgøre en risiko for, at den resterende sne fryser til is og efterlader en skøjtebane." 

De fleste samarbejder mellem vintertjenestevirksomhederne og arbejdsgiver, det vil sige instanserne, der bestiller vintertjenesten, har et krav om, at entreprenørerne, inden beredskabsperiodens start, skal have klargjort sit materiel, modtaget og (prøve)monteret materiellet. Det er entreprenørernes ansvar at sikre, at materiellet er funktionsdygtig helt til udløb af beredskabsperioden. 
"Hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S rådgiver vi vores kunder i forhold til det nødvendige materiel, der skaber den bedste rydning. Vi sætter kvalitet og holdbarhed højt og sikrer vores kunder de bedste komponenter, om end det er i gummi, pur (polyuretan) eller stål." lyder det fra den tekniske chef indenfor vintertjeneste komponenterne hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S. 
"Vi har en meget bred vifte af snerydningsudstyr og reservedele til lufthavne, vejvæsen og entreprenører." 

WILLBRANDT Gummiteknik A/S har gennem årtier været kendt som en pålidelig leverandør af slid- og forbrugsdele. 
"Hos WILLBRANDT rådgiver vi indenfor valg af materiale og hårdhed. Desuden er vi i stand til at skære og bore, så produkterne er monteringsklare." lyder det fra Ali Strømsborg. 

Lufthavne som speciale
Et speciale hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S er lufthavne, hvor virksomheden har udviklet en materialesammensætning, der giver op mod 40% længere levetid i forhold til andre polyuretanskær. 
"Derudover er vi i stand til at levere fra lager til alle de plove, som normalt anvendes i lufthavnene. Vi leverer ligeledes andre komponenter, såsom hjulstop/wheel chocks. Vores store sortiment af komponenter og vores viden i forhold til mange forskellige brancher, gør os til en attraktiv samarbejdspartner." slutter Ali Strømsborg, WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Se/læs eller download vores nye brochure om vintertjeneste her --> 

WILLBRANDT Gummiteknik A/S
Grønlandsgade 9
4690 Haslev
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17264044
P nummer: 1001254559

Kontaktperson

Johnny F. Anekjær
Direktør
+45 20495687 jfa@willbrandt.dk

Send til en kollega

0.031