23948sdkhjf

Produktions optimering med WERMA ANDON system

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Avanceret system med gratis software og opdatering. Let installation på PC eller VM via LAN. Effektiv behandling af data til ID af flaskehalse i produktionen m.v.

WERMA tilbyder et unikt og let ANDON DAQ system til overvågning og optimering af maskiner, udstyr og manuelle arbejdsstationer i produktionsvirksomheder. Systemet der hedder Andon WIN, hvilket står for Andon Wireless Information Network, er helt forskellige fra traditionelle komplekse overvågningssystemer og yderst let at implementere på tværs af ethvert IT system.

 

Via virksomhedens eksisterende LAN kan der indhentes produktions data direkte i produktionen, og der kan udsendes GUI med mulighed for centralt overblik på flere store TV placeret i produktions ledelsens kontor, eller centralt ude i selve produktions miljøets pause/møde centre (Lean)

Systemet består af en eller flere Ethernet Masterenheder der kommunikerer trådløst med WIFI enhederne på de enkelte maskiner. Systemet er designet så det let kan eftermonteres og implementeres i eksisterende produktionsområder uden at der skal trækkes nye kabler.

På de enkelte produktionsmaskiner, anbringes der plug-and-play et lystårn med en WIFI sender, der tjener som grænseflade imellem maskinen og WIN systemet. Denne enhed sender derefter statusændringer til en Master enhed der via LAN forsyner en dedikeret VM med data., eller en PC hvis det er et mindre sys.

Hvis der er tale om produktionsområder med store afstande, eller flere bygninger, kan man benytte flere Ethernet Master enheder, der hver især identificeres på deres IP-adresse og forbindes til en central VM server via virksomhedens LAN, hvor alle data samles i en fælles SQL-database.

WIN softwaren  tillader ubegrænset antal brugere, og alle godkendte brugere kan via login tilgå de indsamlede data og derved skabe sig et godt overblik over den samlede produktivitet af virksomhedens maskinpark, herunder at identificere flaskehalse i de eksisterende produktions processer.

ROBOTECH A/S tilbyder indledende gratis rådgivning og er også behjælpelig med installation og opsætning af system ifm ordre.

 Vil du vide mere om systemet kan du finde det her, hvis du ønsker en dybere gennemgang eller test af systemet i din virksomhed, så kontakt vor produktchef Brian Ziegler på 60208040,


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078