23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DanRobotics bliver KUKA-Systempartner

Med ambitioner om vækst indenfor kundetilpassede robotløsninger og et ønske om at kunne imødekomme endnu flere af kundernes unikke behov, kan DanRobotics nu meddele, at de har indgået et samarbejde som systempartner med KUKA Nordic AB.

”Målsætningen for DanRobotics, er at levere det optimale, som skaber værdi for vores kunder. Fremover vil DanRobotics kunne tilbyde ekspertise og kvalitetsløsninger med både ABB og KUKA-robotter,”

Samarbejdet vil give virksomheden adgang til hele paletten af robotter og udstyr fra KUKA, en af de førende robotproducenter på markedet. Hos DanRobotics ser man frem til at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel fra virksomheder der allerede har, eller ønsker at bruge KUKA robotter til deres automationsløsninger.

”På markedet er vi kendt som stolte ABB-partnere. Og det er vi stadig. Det er der ikke ændret ved. Jeg vil godt understrege, at vi som altid leverer en unik support og de bedste løsninger med ABB-robotter,” fortæller Direktør, Kim Koertsen

Om DanRobotics

DanRobotics specialisere sig i udvikling af fremtidens mest effektive robotløsninger til automatisering af industrielle processer. Virksomheden har mange års erfaring i udvikling og servicering af fleksible robotanlæg, indenfor svejsning og håndtering. DanRobotics har leveret flere end 500 robotprojekter i det meste af verdenen.

Læs mere på: https://danrobotics.dk/ny-KUKA-Systempartner

 

 

Danrobotics A/S
Barmstedt Allé 7
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35517014
P nummer: 1018826360

Send til en kollega

0.047