23948sdkhjf

KYOTECH-seminar om spåntagning hos Kyocera Unimerco

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kyocera Unimerco Tooling A/S

Torsdag 12. marts 2020 afholdes det tekniske seminar KYOTECH på værktøjsproducentens adresse i Sunds ved Herning

TEKNISK SEMINAR Denne gang er temaet bearbejdning i aluminium og rustfrit stål og kommer til at indeholde både teori og bearbejdning af materialerne i praksis. Seminaret er gratis og er målrettet dig som professionelt arbejder med spåntagning og produktion inden for metalindustrien.

Der vil i løbet af dagen blive gennemført en række spændende værktøjsdemonstrationer inden for boring og fræsning i de nævnte materialetyper, men også titanium. Du kan blandt andet opleve danmarksnyheden Gammadrill, som er fantastisk effektiv ved boring i aluminium, men også ekstrem højhastighedsfræsning med Kyocera Unimercos MFAH-planfræser.

KYOTECH-seminaret er en spændende mulighed for dig, som ønsker at få optimalt udbytte af dine værktøjer og sikre bearbejdningsprocessen er så optimal som mulig. På seminaret får du rig mulighed for at stille spørgsmål - få råd og vejledning til aktuelle udfordringer - men også mulighed for at udveksle erfaringer og problemstillinger på tværs af øvrige deltagere og Kyocera Unimercos specialister.

 Vil du vide mere eller tilmelde dig årets KYOTECH-seminar, skal du klikke her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kyocera Unimerco Tooling A/S

Drejervej 2
7451 Sunds
Danmark
Kyocera Unimerco Tooling A/S

Send til en kollega

0.19