23948sdkhjf

SMC giver kunderne ro på i 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

Fremstillingsindustrien bliver tilbudt ro i sindet i 2020 med SMC’s fokus på muligheden for at optimere produktion og totalomkostninger ved hjælp af effektiv temperaturstyring.

SMC hjælper industrien med at holde hovederne kolde, da produktionsomkostninger altid er et varmt emne.

I visse brancher, for eksempel værktøjsfremstilling, trykkerier og packaging, er det en fordel effektivt at kontrollere temperaturen på varmegenererende udstyr ved hjælp af chillere.

Henrik Bonde Jespersen, salgs- og marketingchef hos SMC Danmark A/S, siger: ”Temperaturstyring kan være en udfordring, idet man kan komme til at tabe økonomisk på grund af mange afvisninger af emner, dårlig produktkvalitet og ringe driftssikkerhed i processen.”

Få ro i sindet og mindre at bekymre sig om
”Vores chillere tilbyder den smarte løsning, der leverer proaktiv temperaturregulering af varmegenererende enheder. Den effektive kontrol giver kunderne ro i sindet på grund af en forbedring af produktivitet og maskinens ydeevne samt længere levetid på udstyr. Altså, en ting mindre at bekymre sig om. Så kan man koncentrere sig om mere presserende produktionsbehov.”

SMC’s program af cirkulationskølere tilbyder pålidelige og fleksible løsninger til en lang række applikationer med modeller, der spænder fra standard- over basis-, rackmonterede og avancerede modeller.

Den nyeste, rack-monterede model HRRSpecifikt er HRR-modellerne SMC’s nyeste tilføjelse og ideel til installationer, hvor plads er et problem. Montering i et 19” rack gør, at HRR-serien sparer plads fordi flere enheder er placeret samlet. Dette reducerer også opsætningstiden.

Selvom den er kompakt i størrelse, kan den både køle og fungere som et varmelegeme, hvilket garanterer en mere ensartet proces og kvalitet i slutproduktet. HRR fås i en lang række modeller og har en temperaturstabilitet på ±1,0 ºC med kølekapacitet i området fra 1000W til 2500W (50Hz) og varmekapacitet også på fra 450W til 550W (50Hz).

Den kendte grundmodel HRS
SMC’s originale chiller, HRS, har opbygget et ry for at tilbyde kunderne ro i sindet på grund af dens nøjagtighed og driftssikkerhed. De vigtigste funktioner inkluderer temperaturstabilitet på fra ±0,1 ºC til ±1,0 ºC, et bredt område for kølekapacitet, der når op til 13kW og op til 42 alarmer, afhængigt af modellen.

Den energioptimerede model HRSH
HRSH er den mest avancerede cirkulationskøler fra SMC med en tredobbelt inverter, der styrer kompressormotoren, ventilatoren og pumpen, hvilket gør den mere energi- og budgetvenlig at drifte. Den har en temperaturstabilitet på ±0,1 ºC, en stor kølekapacitet op til 28kW og op til 44 alarmer.

Den basale model HRSE
For dem, der søger en mere basal løsning, har HRSE 12 alarmer og bruger luftkøling med en kølekapacitet på fra 1,0 til 1,9kW og temperaturstabilitet på ±2,0 ºC.

Avancerede funktioner
Alternativt tilbyder HRS og HRSH luft- og vandkølede modeller, varmefunktioner med avancerede kontrolfunktioner og fjernbetjening via RS232C, RS485 og I/O. De er begge egnede til næsten enhver applikation og kan installeres udendørs – forudsat, at man vælger de større modeller.

Vil du se alle cirkulationskølere fra SMC, så er du velkommen på smcdk.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062