23948sdkhjf

Ny medarbejder hos ALPHA Containers A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALPHA Containers A/S

Pernille Dittmann er ny medarbejder hos ALPHA Containers A/S med base i Aarhus. ALPHA Containers A/S oplever markant vækst, hvorfor der var brug for flere hænder til at håndtere opkald, tilbudsgivning og rådgivning indenfor containerbranchen.

ALPHA Containers A/S bød pr. 2 januar 2020 velkommen til Pernille Dittmann, som tiltræder en stilling som sælger på kontoret i Aarhus. Pernille har hele 18 års erfaring indenfor salgs- og servicebranchen, og skal primært arbejde med tilbudsgivning samt vejlede kunder omkring den optimale containerløsning.

2019 var et godt år for ALPHA Containers A/S, som især oplever markant vækst indenfor udlejning af containere, og har tilføjet flere hundrede nye containere til en stærkt stigende containerflåde.

"Vi havde virkelig brug for ekstra hænder på kontoret, og vi er utrolig glade for at byde Pernille velkommen til vores virksomhed. Hun kommer med en stor portion erfaring, og bliver uden tvivl en fantastisk sælger, som vores kunder vil nyde at samarbejde med. 2019 var virkelig spændende og travl for os, og det ser ud til at fortsætte her i 2020, så det er meget passende, at vi nu har en kapacitet som Pernille med på holdet" udtaler direktør for ALPHA Containers A/S, Tina Ruskjær.

ALPHA Containers A/S tilbyder udlejning, salg, køb og leasing af containere, og er kendte for landsdækkende containerservice. 

Se alle medarbejdere her: alphacontainers.dk/medarbejdere/

Se mere om ALPHA Containers A/S her: alphacontainers.dk/om-alpha-containers/

Se vores containertyper her: alphacontainers.dk/lej-container/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALPHA Containers A/S

Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Danmark
ALPHA Containers A/S

Send til en kollega

0.109