23948sdkhjf

NYT industrigear - generation X.e

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEW-EURODRIVE A/S

Hvad hedder et industriel gear, der kan tilpasses nøjagtigt til drifts- og omgivelsesforholdene i en bestemt applikation? KORREKT! Generation X.e!

Generation X.e – Effektivitet. Erfarenhed. Eminent.

Holdbarhed, en stor størrelses palette og et flexibelt gearhus er kendetegnene for SEW's gennemtestede industrielle gear i X-serien. Den nye Generation X.e er baseret på disse funktioner og imponerer med sin ekstra effektivitet, oplevelse og fremragende egenskaber: Fordi disse industrielle gearkasser kan tilpasses individuelt og præcist til de respektive krav i de specifikke applikationer, både med hensyn til drift og omgivelser.

Dette resulterer i den højest mulige virkningsgrad, større sikkerhed og længere "service-life", selv i ekstremt hårde miljøer.

Hvad betyder et netværkbaseret miljø?

Det nye netværksbaserede miljø er med til at hjælpe kunderne, når de skal dimmensionere og konfigurerer deres gear. SEW's brancheeksperter hjælper og kan nu tage de specifikke driftsbetingelser, for kundernes behov, med i betragtning. Fordi den nye generation X.e er blevet forbedret på baggrund af industrien og applikationserfaringen fra både SEW's eksperter og deres kunder inden for minedrift, biogasanlæg, renseanlæg, cement og havnelogistik. Man kan også tage SEW med hele vejen mod ideelle og yderst effektive driftsprocesser med intelligente drevløsninger fra den nye Movi-C platform.

Se mere her: https://www.sew-eurodrive.de/products/industrial_gear_units/helical_gear_units_bevel-helical_gear_units/generation-xe/generation-xe.html#panel-1696415e-06b0-4be2-8ab7-765b6f897d6f-2

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEW-EURODRIVE A/S

Geminivej 28-30
2670 Greve
Danmark
SEW-EURODRIVE A/S

Send til en kollega

0.078