23948sdkhjf

Hvem er Dansk Gummi Industri?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Gummi Industri A/S

Dansk Gummi Industri er en familieejet virksomhed med over 100 års erfaring. Vi er leverandør af specialudviklede løsninger i industrielt gummi og polyurethan, og udvikler innovative formstøbte produkter for kunder over hele verden.

Kompromisløs kvalitet og individuelle løsninger
Hos Dansk Gummi Industri tager vi vores produktkvalitet alvorligt og leverer løsninger vi kan stå inde for. Vi værdsætter lange kunderelationer, gennemtænkte, individuelle løsninger og producerer vores produkter i Danmark– under ordenlige forhold.

Fleksibilitet, viden og know-how
Vi er en fleksibel samarbejdspartner der arbejder løsningsorienteret og tager ansvar for hele processen – fra idé til færdigt produkt. Vores lange historie giver os en unik knowhow inden for gummi og polyurethan, og vi tager gerne del i udviklingsprocessen af nye produkter, så kunden får den optimale løsning, der passer præcis til behovet.

Arbejdsglæde og socialt ansvar
Kompetente, dygtige og glade medarbejdere er hjørnestenen i Dansk Gummi Industri. Derfor har vi kontinuerligt fokus på arbejdsglæde, trivsel på arbejdspladsen og medarbejdernes sundhed. Bland andet tilbyder vi rygestop-kursus og kommer rundt om emner som søvnvaner, kost og meget andet. Desuden har vi igennem en årrække støttet Knæk Cancer samt Familier med kræftramte børn.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Gummi Industri A/S

Profilvej 18
6000 Kolding
Danmark
Dansk Gummi Industri A/S

Send til en kollega

0.082