23948sdkhjf

High Feed fræsning med ISCAR Logiq Mill4Feed hos VL Staal

| Medlemsnyhed | Indrykket af KJV A/S

Med ønsket om at optimere produktionsprocessen har VL Staal i samarbejde med KJV A/S for nyligt gennemført High Feed fræsning med ISCAR LOGIQ MILL 4 FEED fræser – med stor succes.

VL Staal A/S i Esbjerg er én af Europas førende producenter af fritstående stålskorstene. Skorstensløsningerne markedsføres og sælges overalt i Europa gennem salgsselskaber, forhandlere og agenter.

På CNC-styrede fræse- og boreværker har VL Staal kapacitet til bearbejdning af store emner – blandt de største i Danmark. Med en emnevægt på op til 32 tons bearbejdes dimensioner i X-Y-Z på op til 10450-2000-2500 mm.

Med ønsket om at optimere produktionsprocessen har VL Staal i samarbejde med KJV A/S for nyligt gennemført High Feed fræsning med ISCAR LOGIQ MILL 4 FEED fræser – med stor succes.

Processen er gennemført på stålplader med længde 6 meter og bredde 1,4 meter. 

Niels Dejgaard, teknisk specialist og salgskonsulent hos KJV, var ikke i tvivl om værktøjsvalg: ”Opgaven bestod i at fræse fladetykkelse på emnet fra 30 til 20 mm. Med en spåndybde på 2,5-3,0 mm og 80 overløb var ISCAR LOGIQ 4 FEED den helt rette løsning her”.

Niels Dejgaard tilføjer: ”ISCARs FFQ4 High Feed fræser er utrolig robust og samtidig meget alsidig. Den kan bruges til både Planfræsning, Lommefræsning samt Plunging, og så kan du lave en helical interpolering. I og med der er køling helt ud til hvert enkelt skærhjørne, og kroppen samtidig er bygget i en meget robust kerne, bliver værktøjet helt ekstremt robust med lange standtider til følge. Derfor kunne vi også lave en reduktion på 20 min. ift. tidligere anvendte løsninger, og det er en klar forbedring”.

Keld Gammelgaard Christensen fra VL Staal er yderst tilfreds med resultatet og ikke mindst for den professionelle sparring, han har haft med KJV undervejs i processen.

 

Anvendt ISCAR løsning

·         Fræsekrop ø125 - FFQ4 D125-08-40-17

·         Platte - FFQ4 SOMT 170625HP IC830

 

Skæredata

·         Omdr. 600 (Vc. 250 m/min)

·         Feed. 8.000 mm/min. eller 13 mm/omdr.

·         Spåndybde ap 2,5-3,0 mm

·         Spånbredde ae 70 mm

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
KJV A/S

Herluf Trolles Vej 3
5220 Odense SØ
Danmark
KJV A/S

Send til en kollega

0.063