23948sdkhjf

SPM introducerer den trådløse vibrationssensor Airius

| Medlemsnyhed | Indrykket af SPM Instrument AB

SPM Instrument AB, førende verdensomspændende leverandør af tilstandsovervågningsteknologi og -produkter, annoncerer frigivelsen af Airius®, en række trådløse vibrationssensorer til fjernovervågning af industrielt udstyr.

Airius® er en trådløs, batteridrevet vibrationssensor, der giver advarsel om vibrationsrelaterede problemer såvel som gear- og lejefejl, ideel til fjernovervågning af standardproduktionsudstyr som pumper og ventilatorer. Sensoren er designet og produceret af SPM Instrument og bygger på 50 års erfaring med at udvikle pålidelige og til branchen førende løsninger til tilstandsovervågning.

Trådløs teknologi til omkostningseffektivitet, sikkerhed og bekvemmelighed
Overvågning af fjernbetjening af maskiner gør det muligt for vedligeholdelsesafdelinger at skære ned på vedligeholdelsesveje, hvilket giver tid til at arbejde på forbedringer i andre områder af anlægget. Det sparer også omkostninger med hensyn til kabling og anden hardware, der er forbundet med kablede sensorer. Airius er ideel til overvågning af eksterne eller utilgængelige maskiner eller maskiner placeret i fjendtlige eller risikable miljøer - hvor som helst den trådløse overførsel af vibrationsdata er praktisk eller endda et spørgsmål om sikkerhed.

De trådløse Airius-sensorer er et logisk første trin i online tilstandsovervågning. Det er let at starte i det små med den nye skybaserede applikation Condmaster®.NET (hostet i SPM Cloud), hvilket giver let adgang til måledata via en brugervenlig grafisk grænseflade, og udvid derefter med den sofistikerede analyse- og diagnosesoftware Condmaster® Ruby .

Branche-førende måleteknologi
Airius er en MEMS-type sensor med digitalt output, som måler triaksial vibration og temperatur. Sensoren findes i øjeblikket i to versioner; den ene måler i frekvensområdet 10-1000 Hz, den anden mellem 2-1000 Hz og 10-5000 Hz med konvolutmålefunktioner. Airius understøtter flere forskellige vibrationsmåleopgaver pr. Sensor med et brugerdefineret antal tidsbaserede daglige målinger. De anvendte signalbehandlingsalgoritmer og beregningsrutiner er de samme som i high-end Intellinova® online-systemet og de sofistikerede bærbare Leonova® Diamond- og Leonova® Emerald-instrumenter.

Nem integration og problemfri brug
Airius-sensorerne har et kompakt design med en energibesparende kommunikationsprotokol. Det omhyggelige design og det optimale valg af batteriteknologi sikrer mange års problemfri brug og stabil overvågning. I inaktiv tilstand er sensorens strømforbrug ekstremt lav. Ved hjælp af den veletablerede og stabile WiFi dataoverførselsteknologi er Airius let at implementere, der fungerer godt inden for eksisterende it-miljøer. IP69-klassificeringen gør Airius SPMs mest holdbare sensor, velegnet til selv de mest krævende miljøer.
 
Enkel installation og ubesværet opsætning
Airius kræver ikke noget ekstraudstyr udover WiFi-routere. Sensorerne har de korteste responstider i segmentet, hvilket gør installation og idriftsættelse ligetil og hurtig. SPM Connect-appen, der kan downloades til mobile enheder, bruges til at konfigurere de nødvendige kommunikationsparametre til at oprette forbindelse til databasen. REST API support giver andre enheder eller processtyringssystemer mulighed for at hente vibrationsdata fra sensoren.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SPM Instrument AB

Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Sverige
SPM Instrument AB

Send til en kollega

0.078