23948sdkhjf

Ventiler med nye elektromotoriske eSy-drev

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gemü ApS

Ventilspecialisten GEMÜ fra Ingelfingen har udvidet sin produktportefølje inden for elektromotorisk aktiverede membran-, sæde- og membranventiler.

Igennem de senere år har procesindustrien være på intens jagt efter alternativer til pneumatiske drev. I den forbindelse er elektriske ventiler et godt bud. De overbeviser især, når det gælder omkostningseffektivitet og ydelse. Men også den mindre kontamineringsrisiko og muligheden for anvendelse i vidtstrakte anlæg taler for elektrisk aktiverede ventiler.

Ventilproducenten GEMÜ imødekommer disse kundekrav og udvider med indførelsen af GEMÜ eSyLite-, eSyStep- og eSyDrive-ventiler sit udvalg af elektromotorisk aktiverede ventiler.
Med GEMÜ R629 eSyLite får du en prisgunstig membranventil i kunststof til enkel og omkostningsfølsom brug. Den udgør et økonomisk alternativ til magnetventiler i kunststof eller elektromotorisk aktiverede kunststof-kuglehaner.

GEMÜ eSyStep-vetnilerne er fremstillet med henblik på standardmæssige åbne- og lukkeopgaver samt enkel styring. Ved ventildrev drejer det sig om et kompakt spindeldrev med servomotor. Via interfacet i husdækslet kan ventilen udvides med ekstra tilbehør som for eksempel forskellige stillingsindikatorer eller forskydningstransducere til ekstra funktioner. GEMÜ eSyStep-ventilen fås i ligesæde-, skråsæde- og menbranventiludførelse i metal og kunststof, men også med mulighed for tilpasning på M-Block-ventiler.

Til variable og komplekse åbne- og lukkeopgaver samt enkel styring i forbindelse med høj krav til ydelse og holdbarhed kan du vælge GEMÜ eSyDrive-ventilerne. Ventildrevet er baseret på hulakselprincippet. Både det Ethernet-baserede eSy-Web-interface kombineret med en integreret webserver samt kommunikationsinterfacet Modbus-TCP muliggør dataudveksling af parametrerings- og diagnosedata samt integration af flere enheder i netværk. Om nødvendigt kan du også anvende mange andre integrerede funktioner som for eksempel vandringsbegrænsninger og hastighedsindstillinger.

Dermed har kunderne et bredt udvalg af elektriske ventiler til rådighed inden for både industriel procesbrug samt til brug på områder med ekstra høje krav til renhed og hygiejne. Med gradueringen GEMÜ eSyLite, eSyStep og eSyDrive findes der ventilløsninger

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gemü ApS

Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Danmark
Gemü ApS

Send til en kollega

0.078