23948sdkhjf

Overlad trygt produktionen af din styretavle til Eegholm

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eegholm A/S

I samarbejde med dig, projekterer, tegner, bygger og tester vi din maskinstyretavle på vores tavleværksted i Sønderborg eller i Polen. Du kan overlade produktionen til os eller inddrage os i opgaven allerede i projekteringsfasen.

Vores montører og konstruktører arbejder tæt sammen, hvilket sikrer, at du får en styretavle i henhold til dine krav. Har du ændringer til din maskinstyretavle i løbet af processen, sikrer det tætte samarbejde og vores dokumentstyringssystem, at din maskinstyretavle er bygget i henhold til den sidst godkendte tegning.

Dokumentation
Du modtager dokumentation i henhold til aftalegrundlag inkl. f.eks. CE-mærkning og de nødvendige komponent- og overensstemmelseserklæringer. Vores maskinstyretavler opfylder alle relevante normer i henhold til IEC/EN og maskindirektivet.

En udførlig dokumentation giver altid det bedste resultat, alle opgaver sluttestes grundigt, og gerne sammen med dig inden levering.

Serieproduktion af maskinstyretavler
Ved større styktal, kan du få serieproduceret dine maskinstyretavler på vores tavleværksted i Polen. Ved serieproduktion opnår du en højere effektivitet, som sikrer dig en endnu bedre stykpris.

Du får adgang til en døgnåben kundeportal...
God kommunikation er nøglen til et tillidsfuldt samarbejde. Vi har derfor udviklet en helt særlig elektronisk kundeplatform, der døgnet rundt giver dig det fulde overblik over nuværende og tidligere ordrer. Dermed kan du altid hente et dokument eller få en status på en igangværende opgave.

Beregn din pris med vores kundespecifikke regne- og specifikationsværktøj
Et regneværktøj skræddersyet til lige netop dine behov. Værktøjet gør det muligt for dig at beregne priser og genere en produktspecifikation - præcist når det passer dig. Et yderst fleksibelt system, der gør op med ventetider på tilbud.

Vil du høre mere om dine muligheder...
...så ring til Erling på 2463 6634 eller læs mere på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eegholm A/S

Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Danmark
Eegholm A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078