23948sdkhjf

Virksomhed i Horsens er eksperter i laserskæring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Når man snakker laserskæring, er det vigtigt at vælge en professionel fagmand, hvis man vil have et skarpt, skræddersyet og flot resultat.

På dette område har en virksomhed i Horsens gjort sig bemærket – nemlig 2parts, der er eksperter i sourcing af skræddersyede emner til inden for industrien. Hos 2parts udfører de laserskæring af alt lige fra små materialer til store elementer, hvor selv de mindste detaljer spiller en stor rolle. Netop fordi at selv de små detaljer betyder en del, er arbejdet altafgørende for resultatet. Og her kan 2parts være stolte af deres forretning. De har nemlig formået at skabe samarbejder i Vietnam, Kina, Indien, Polen og selvfølgelig på tværs af Danmark.

Moderne udstyr sikrer høj kvalitet
På baggrund af de internationale samarbejder har 2parts mulighed for at levere laserskæring af metal og andre materialer, som er en meget fleksibel metode til tilskæring af det givne materiale. Faktisk mener man, at vejen fra tegning til produkt er kortere og mere præcis end nogensinde ved en laserskæring. Grunden til, at 2parts oplever rivende udvikling, kan skyldes deres målsætning om kun at finde samarbejdspartnere, der har de samme høje standarder, som de selv har. Dette afspejler sig bl.a. i deres nuværende samarbejdspartnere, der udelukkende er kvalitetsbevidste fagmænd, der kan levere tilfredsstillende resultater. Når man kombinerer høj kvalitet med en venlig og personlig service, får man 2parts – en virksomhed, der leverer kundespecifikke og tilfredsstillende resultater gang på gang.

Global sourcing gør det muligt at levere tårnhøj kvalitet til kunderne
2parts er med god grund populære, når man snakker pladebearbejdning i Horsens. Virksomheden har valgt sine samarbejdspartnere med omhu, og på den måde kan de tilbyde kvalitet til konkurrencedygtige priser. Sourcing er nemlig ikke lig med lange ventetider hos 2parts; de sørger for at holde korte leveringstider – og netop derfor har virksomheden gjort sig bemærket.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094