23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Salgskonsulent til NTI A/S Aarhus

Engageret og arbejdsom Salgskonsulent søges til vores Salgscenter/Adoption center hos NTI A/S i Aarhus.

Her er muligheden for et spændende job som intern sælger i én af Europas største CAD-virksomheder. Vi søger dig, der ønsker at arbejde med salg og er klar til at arbejde målrettet og dedikeret for at blive en rigtig god sælger af it-løsninger. Dit primære værktøj vil være telefonen, og du skal derfor være parat til både at modtage indkomne kald og kontakte kunderne pr. telefon. Vores Teamleder for Salgscentret sørger for den nødvendige oplæring og sparring undervejs. Vi forestiller os, at du er kvik, god til at samarbejde, arbejdsom, målrettet og fyldt med drive. Vi tilbyder et yderst behageligt arbejdsmiljø med god mulighed for sparring, god stemning og 50 medarbejdere i alt i Aarhus-afdelingen, 145 i alt i hele DK og 340 kolleger samlet set i alle lande. Vi tilbyder et job i en økonomisk solid, markedsledende virksomhed, der samtidig er innovativ med spændende produkter og de dygtigste medarbejdere. Vi har stort fokus på medarbejdertrivsel, humor og god stemning. Er du vores nye kollega?

Du

- har en vindende personlighed og en positiv tilgang til kunderne og opgaverne
- har et stort drive, brænder for sagen og har det bedst med at arbejde i et højt tempo
- er klar til en helt masse udfordringer
- er ikke bange for telefonen og har måske allerede erfaring som telesælger eller andet relevant, hvor du formår at skabe tillid pr. telefon
- er engageret, proaktiv og har gode samarbejdsevner
- god til at indgå i teamsamarbejde
- har et naturligt talent for at rådgive kunder og er servicemindet
- går målrettet efter de gode resultater
- taler og skriver dansk og engelsk på et ordentligt niveau
- har gerne en relevant uddannelse/teoretisk baggrund inden for salg


Udfordringer til dig
Vi søger en ny kollega til vores salgsteam til vores kunder i byggebranchen, hvor du vil kunne lære af nogle rigtig dygtige kolleger. Du vil blive en del af vores salgsteam på i alt ca. 25 fordelt på salg til byggeriet (BYG) og salg til industrien (MEK) med repræsentation i Aalborg, Aarhus, Vejle og Værløse i Danmark samt i Norge, Sverige, Holland, Island og Tyskland. osv. Du skal have nemt ved at samarbejde og kommunikere med andre mennesker, da du skal kunne tale med alle slags kunder, fra sekretæren til CEO. være. Du skal arbejde med løsningssalg - ikke pistolsalg - og blive motiveret af at finde præcis den rette løsning til kunden. Du skal derfor være typen, der ser udfordringen i at sælge avancerede løsninger og ikke blot bliver motiveret af at sælge et stort antal produkter. Jobbet kræver en udadvendt arbejdsindsats, hvor man skal forvente at kontakte mange kunder og emner proaktivt.

Vi tilbyder

- et rigtig godt arbejdsmiljø med en frisk, humoristisk tone og stort fokus på medarbejdertrivsel
- et udfordrende job hos Danmarks største og førende leverandør af design og konstruktionsværktøjer til byggebranchen
- mulighed for salg af markedets bredeste produktportefølje og bedste løsninger inden for vores felt, 
- dygtige og engagerede kolleger,
- sundhedsforsikring, og rigtig god frokostordning
- en virkelig god personaleforening


Som vores nye kollega bliver du en del af en succesfuld IT-virksomhed med stort fokus på godt arbejdsmiljø og det kollegiale sammenhold. Hos NTI A/S synes vi, at det både skal være fagligt udfordrende, men også rart og sjovt at gå på arbejde - humor er derfor en selvfølge. Vi kan tilbyde fordelene ved en dynamisk it-virksomhed med kraftig vækst, men er samtidig en økonomisk stabil virksomhed, der startede tilbage i 1945.

 Du får en spændende, alsidig hverdag. Du har mulighed for stor personlig udvikling i et dynamisk miljø. Samtidig tilbyder vi god frokostordning, sundhedsforsikring, forskellige personalegoder og en konkurrencedygtig løn.

Om os
Vores vigtigste aktiv er en meget stor stab af kvalificerede medarbejdere – vi er pt. ca.340 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Island og Tyskland, hvoraf de 145 sidder i Danmark. Vi er en ambitiøs og dynamisk IT-konsulentvirksomhed, der er med forrest i feltet, men er samtidig en solid virksomhed med mangeårig erfaring på markedet. Vi er blandt de største landsdækkende leverandører af EDM, ESDH-, PDM- og FM-systemer til industri- og byggebranchen. Vi er totalleverandør af løsninger samt autoriseret forhandler af Autodesks produkter og en lang række tilhørende applikationer. For at sikre vores kunder en professionel anvendelse af de solgte løsninger, tilbyder vi en lang række forskellige kurser i Værløse, Vejle, Ringsted, Aalborg og Aarhus. Vi har som noget meget unikt vores egen udviklingsafdeling beliggende i Aarhus, så alt vores egenudviklede software er danskproduceret.

Hvad gør os særlige?

Vi er en ambitiøs og dynamisk totalleverandør af løsninger til industri- og byggebranchen med mangeårig erfaring på markedet. Vi har grund til at være stolte af vores arbejde og sætter en ære i at blive endnu bedre, både som team og som individ. Derfor er vores vigtigste aktiv en stab af kvalificerede medarbejdere.

Hos NTI er det ikke nok, at man er fagligt kompetent – man skal også have et ordentlig menneskeligt værdisæt. HR har derfor stor fokus på den enkeltes trivsel, og der bliver gjort rigtig meget, så medarbejderne bliver motiveret, hørt og set og føler sig godt behandlet.

Interesseret?

Du er velkommen til at høre mere hos HR- og juridisk chef Karina Keller på tlf. 4435 0700. Se også mere på www.nti.biz

 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på job@nti.dk. Vi ansætter gerne så snart vi finder den helt rigtige nye kollega, så send din ansøgning hurtigst muligt!

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.047