23948sdkhjf

Robotløsning til blindnitter

| Medlemsnyhed | Indrykket af TITGEMEYER Skandinavien A/S

- sænker omkostningerne for danske virksomheder

Teknologien har for længst vundet indpas i vores arbejdsliv, og det har en af Danmarks førende industrivirksomheder taget konsekvensen af

TITGEMEYER Skandinavien har nemlig europapremiere på en robotløsning baseret på danske Universal Robots; moderne montageteknik til blindnitter, hvilket vil sænke omkostningerne og spare slidte håndværkerhænder hos landets virksomheder.

TITGEMEYER Skandinavien har netop haft europapremiere på en banebrydende robotløsning til montage af blindnitter – kaldet Riveting Robot. Robotten er baseret på en UR10 fra danske Universal Robots, og de robottilpassede komponenter til montage af blindnitter er udviklet og produceret på TITGEMEYER’s egen tjekkiske fabrik Rivetec, som fremstiller fuldautomatiske montageanlæg til bilindustrien.

”Mange virksomheder har et ønske om at sænke produktionsomkostningerne, men for små produktionsserier er ofte en hæmsko for, at det kan lade sig gøre. Med lanceringen af TITGEMEYER Riveting Robot, der kan bruges til blindnitter i alle materialer, hjælper vi virksomhederne med nemt at kunne omstille sig til nye opgaver – uden at omkostningerne løber løbsk,”

En fleksibel og samarbejdende ny kollega
Robotten fra Universal Robots er en standard UR10-version, som Titgemeyer har udbygget med teknisk udstyr i form af specialudviklede højkvalitetskomponenter, der sikrer stabil produktion. Robottens nittehoved kan udstyres med sensorer, der dokumenterer korrekt montage af alle blindnitter og stopper arbejdet, hvis montagen ikke er i orden. Riveting Robot er til blindnitter fra Ø2,4mm til Ø6,4mm i alle materialer.

”Riveting Robot er et spændende teknologisk indspark til industrien. Robotten er fleksibel og samarbejdende, og montøren kan vide sig sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt ved hver eneste nitte,”

Medlemsnyhed

Indrykket af
TITGEMEYER Skandinavien A/S

Lunikvej 32
2670 Greve
Danmark
TITGEMEYER Skandinavien A/S

Send til en kollega

0.078