23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PostNord bringer klimavenlige juletræer hjem til danskerne

Birkelse Gods i Nordjylland har i disse juletider forrygende travlt med årets salg af juletræer. Og det er ikke et helt almindeligt juletræssalg. For de bløde Nordmannsgraner købes på nettet og sendes med posten til landets største byer.

PostNord bringer endnu mere julestemning til danskerne som stolt leverandør af Birkelse Gods flotte juletræer.

"Her op til jul, er der mange danskere, der får en ekstra travl hverdag og det kan være svært at nå alle ærinderne. Vi leverer allerede rigtig mange af danskernes julegaver fra nethandlen uanset om gaven er rigtig stor eller en mindre pakke, og nu bringer vi endnu mere julestemning ud til danskerne, som leverandør af Birkelse Gods flotte juletræer", siger Søren Vase, Head of Product & Commercial Management i PostNord Logistics.

Der tilbydes to slags juletræer på Birkelse Gods hjemmeside: pottegroede træer, der kan lyse op i den kolde vintertid og det klassiske afskårne træ, der kan pyntes op og danses om på selve juleaften. De pottegroede juletræer har længere levetid end klassiske juletræer, og kan sagtens klare en bæredygtig udplantning i haven, når vinteren er forbi og på den måde få forlænget sin levetid.

"Vi går efter en klimavenlig produktion, hvor vi fx sørger for at plante mindst ét træ pr. træ, vi fælder. Vores koncept med juletræer leveret direkte til døren er allerede blevet taget rigtig godt imod. Det er væsentlig nemmere end selv at skulle udvælge og hente træet med hjem i bilen", siger Malou Skeel, driver og bor på Birkelse gods.

Hun fortsætter:

"Vi er rigtig glade for, at PostNord er med til at bringe julen ind i folks hjem, og allerede fra næste år, forventer vi at kunne levere til hele Danmark med hjælp fra PostNord", siger Malou Skeel, der sammen med sin mand Jørgen Skeel driver og bor på Birkelse Gods.

Skal vi også leverer noget for dig?

Hos PostNord leverer vi alt fra juletræer til små pakker og store godspartier. Der er ikke dét, vi ikke kan transportere. Du kan læse meget mere om dine muligheder med PostNord her eller kontakte os for et uforpligtende tilbud på 33 61 04 00

Rigtig glædelig jul.

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Kontaktperson

Daniela Kjær
Head of marketing & communication
+45 52289998 daniela.kjaer@postnord.com

Send til en kollega

0.093