23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fræsningsteknologi med betydeligt kortere produktionstider

HSC-fræsningsteknologi er kendetegnet ved den høje skærehastighed opnået via ekstremt høje værktøjshastigheder i kombination med flere højere fremføringshastigheder (5-10 gange højere end ved konventionel fræsning).

DATRON - HSC-fræsningsteknologi, der giver betydeligt kortere produktionstider med højere kvalitet

HSC - Højhastighedsskæring er en fræsningsteknik, der giver betydeligt kortere produktionstid. HSC-fræsningsteknologi er kendetegnet ved den høje skærehastighed opnået via ekstremt høje værktøjshastigheder i kombination med flere højere fremføringshastigheder (5-10 gange højere end ved konventionel fræsning), hvilket resulterer i en spåntykkelse, der er væsentligt lavere end ved normal spånbrydning.

DATRON AG er en af ​​de førende specialister inden for CNC fræsemaskiner i kombination med HSC fræsningsteknologi. I Sverige og Danmark er SOLECTRO AB agent for DATRON AG. DATRON har også udviklet en bred vifte af CNC-værktøjer, der er specielt velegnede til HSC-fræsningsteknologi.

Med en DATRON-fræsemaskine og HSC-fræsningsteknologi opnås betydeligt kortere produktionstider med højere fræsekvalitet. Den høje tilførselshastighed bidrager til en overlegen overfladekvalitet, hvilket betyder, at efterbehandling ikke er nødvendig. Jo hurtigere skærehastigheden er, jo lavere er skærekraften nødvendig, og derfor er HSC-fræsningsteknikken især velegnet til spånbrud af tyndvæggede dele.

I HSC-fræseteknologi bruges spindelkraften optimalt, og chipvarmen, der opstår, transporteres i vid udstrækning sammen med flisene, hvilket betyder, at der ikke er nogen deformation af delen, og du en betydelig forbedring i målepræcisionen.

HSC-fræsningsteknologi kan anvendes til alle områder, hvor der stilles høje krav til spånfældning og overfladekvalitet. Nogle af disse områder er for eksempel værktøjs- og skimmelfremstilling, formbehandling, medicinsk teknologi, ur- og smykkeproduktion og meget meget mere.

Du er velkommen til at besøge os eller bede os om at udskære en prøve.

Download Datrons værktøjskatalog her

SOLECRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047