23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mach-Tech A/S søger Maskiningeniør

Vi søger em maskiningeniør til vores konstruktionsafdeling.

Maskinkonstruktør til konstruktion af specialmaskiner

Vil du have et job, hvor du bruger dine evner bredt inden for konstruktion, når du arbejder med udfordrende projekter på tværs af? flere industrier? Så har du her muligheden for at bruge din innovative åre til at konstruere løsninger for vores kunder sammen med dedikerede og dygtige ingeniører.

Du bliver en del af Mach-Tech A/S - en ung virksomhed, som vokser hvert eneste år. Vi er et innovativt hus, som lever af at udvikle automatiseringsudstyr og højteknologiske specialmaskiner, og som investerer mange penge i ny teknologi og nye systemer.  For os står alle muligheder åbne, for vi har sammenkoblet et særligt innovativt drive med massiv og årelang erfaring. Vi arbejder med den nyeste teknologi for vores kunder, og derfor har vi brug for dig til at dele dine ideer og levere innovative løsninger. Læs mere om os på www.machtech.dk.

Velkommen i konstruktionsafdelingen

Her er vi 4 kollegaer i alt, og vi ser frem til at møde dig. Vi er alle ingeniører og arbejder sammen på kryds og tværs i de forskellige projekter. For hvert projekt er der et nyt projektteam, hvilket betyder, at vi konstant deler vores viden og får nye ideer. Hos os vil du opleve en åben dialog og en god stemning, ligesom vi er en fin blanding af kompetencer og anciennitet.

Konstruer innovative specialmaskiner

Du bliver ansvarlig for at konstruere og udvikle vores specialmaskiner. Her sparrer du tæt med montørerne og de andre ingeniører i afdelingen. Ligeledes vil en del af dit job bestå af konsulentydelser til vores kunder, hvilket indebærer, at du laver mekanisk konstruktion enten her hos os eller ude hos kunden.

Du kommer til at arbejde med mange forskellige nye teknologier og processer. Og i det hele taget bliver din udfordring, at der er mange forskellige kunder og teknologier at sætte sig ind i. Dertil kommer, at ikke to projekter er ens, ligesom du får en stor berøringsflade inden for forskellige industrier. Således får du testet din viden og ikke mindst din evne til at tænke nyt og bruge dine kompetencer i mange forskellige sammenhæng.

Udadvendt maskiningeniør med erfaring i specialmaskiner

For os er det helt essentielt, at du er udadvendt og samtidig har ballasten til at tage snakken med kunder og kollegaer omkring de forskellige specialmaskiner. Samtidig er du en dygtig kommunikator, som kan præsentere dine løsninger over for kunderne men også varetage den vigtige leverandørkontakt. Derudover tænker vi, at du:

er maskiningeniør med solid mekanisk og maskinteknisk viden - helst inden for specialmaskiner
sikkert har en faglig baggrund
er dygtig til at konstruere i SolidWorks eller lignende program
kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Vil du betro os dine talenter?

Så vil vi rigtig gerne høre mere om dig. Send din ansøgning og dit CV til CEO Niels Jørgen Hansen på njh@machtech.dk. Vi kalder kandidater ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du også meget velkommen til at ringe til Niels Jørgen på 2878 3576.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mach-Tech A/S
Kejlstrup Tværvej 2B
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33753314

Kontaktperson

NJH
Niels Jørgen Hansen
Direktør
njh@machtech.dk

Send til en kollega

0.032