23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå vibrationer i pakkemaskiner!

Producenten ACE har udviklet støddæmpere, som sikrer, at pakkerne hurtigt bliver transporteret på sorteringsbåndet - uden at pakkerne falder af undervejs.

On-line handel er i kraftig vækst og mængden af ​​pakker, som skal håndteres stiger eksplosivt. 

I visse tilfælde bevæger transportkasserne sig så tæt sammen i kurverne på transportbåndet, at der opstår vibrationer. Det kan i værste fald resultere i, at transportkasserne med pakker falder ned fra sorteringsanlægget.  

Effektiv løsning
Producenten ACE kan - med installation af miniature støddæmper -  dæmpe centrifugalkræften og dermed stoppe vibrationerne. Løsningen er MC150EUM-PP150, en miniature støddæmper, hvor hemmeligheden skal findes i den hermetisk forseglede rullende membran i hver støddæmper.

Vedligeholdelsesfrie komponenter
Med et slag på 12 mm har disse selvkompenserende og vedligeholdelsesfrie komponenter et energioptag på 20 Nm pr. slag eller 34.000 Nm i timen.

Lang levetid
Levetiden er op til 25 millioner cyklusser, derfor er miniature støddæmperne velegnet til kontinuerlig drift i moderne sorteringssystemer. Under enkle forhold svarer dette allerede til fire gange levetiden sammenlignet med traditionelle støddæmpere. Under vanskelige eller vibrerende forhold er dette antal cyklusser endnu højere sammenlignet med forventet levetid for traditionelle støddæmpere.

Rustfrit stål
Miniature støddæmperne er universel anvendelige. Udførelser i rustfrit stål er også tilgængelige, og derfor er støddæmperne også særdeles interessante for maskinbyggerne til fødevareindustrien.

ACE støddæmpere
Ud over den brede vifte af miniature støddæmpere tilbyder producenten ACE også større og mere kraftfulde modeller inden for støddæmpere. Disse inkluderer både industrielle støddæmpere og tunge industrielle støddæmpere.

Kontakt vores eksperter
Du kan også kontakte os på tlf. 70 20 04 11 eller avn.teknik@avn.dk

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål. 

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.125