23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Silikonefrie GARANT universalhandsker

De silikonefri skærebeskyttelseshandsker egner sig til præcis omgang med små dele med skarpe kanter.

På A+A 2019 i Düsseldorf præsenterer Hoffmann Group for første gang deres nye silikonefrie GARANT universalhandsker. Det specielle ved dem: Både montage- og også skærebeskyttelseshandsken er ikke bare komplet silikonefrie, men også produceret i en silikonefri omgivelse.

Derfor efterlader handskerne hverken fingeraftryk eller andre spor på følsomme overflader og er prædestineret til anvendelse i automobilindustrien og i lakererier. Begge handskemodeller svarer til normen EN 388; EN 420 samt enhedsbladet VDMA 24364 for lakødelæggende substanser (LABS-konformitet). Sidstnævnte blev kontrolleret og bekræftet af Fraunhofer Institut Stuttgart.

Den silikonefrie GARANT montagehandske egner sig til lette industrielle anvendelser. Den giver en usædvanlig høj bærekomfort paret med meget høj slidstyrke. Dens særlig egenskaber har den takket være en med 15-Gauge fint strikket nylon/spandex-blanding og en modstandsdygtig polyurethanbelægning.

Den silikonefrie GARANT skærebeskyttelseshandske er en letvægtshandske, der desuden imponerer pga. en god pasform. Et 18-Gauge-finstrik-bæremateriale i hudvenligt nylon-spandex-specialgarn gør handsken ekstrem let at tilpasse og meget fleksibel. Derved muliggør handsken høj fingerfærdighed, som man har brug for i omgang med små dele med skarpe kanter. En modstanddygtig polyurethanbelægning sørger for fremragende grip og beskytter hænderne pålideligt mod skader.

De nye silikonefrie GARANT universalhandsker kan fra dags dato bestilles via  Hoffmann Group katalog 2019/2020 samt eShoppen. Handskerne findes i størrelserne 7 til 11.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062