23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DanRobotics leverer 83 meter langt laserskæreanlæg

DanRobotics afsluttede for nyligt det projekt, man måske kan kalde verdens længste laserskæreanlæg. Det fuldautomatisk laserskæreanlæg skal producere lange emner i stål og har en samlet længde på 83 meter.

Virksomheden har netop afsluttet leveringen af et 83 meter langt fuldautomatisk laserskæreanlæg, som skal producere lange emner i stål. Projektet kommer fra en kunde, der allerede i 2015 fik lavet et langt laserskæreanlæg hos DanRobotics, med levering i Kina. Projektet viste sig at være så stor en succes, at samme kunde i 2019 valgte at indkøbe et nyt anlæg til deres danske afdeling, som kan skære emner på 83 meter.

Anlægget

Anlægget er baseret på en seksakset ABB-robot med laserskærehoved, der fleksibelt kan skære de lange emner uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller fleksibilitet. Robotten er opstillet i eget rum og betjenes fra et touch-panel udefra. Det gør robotten sikker at arbejde sammen med. Dertil programmeres robotterne offline fra Danmark, hvor man laver alle skæreprogrammer.

” Vi er meget stolte af at kunne levere et robot-laserskæreanlæg af denne kaliber. Ordren er kommet efter et tæt samarbejde med vores kunde gennem flere år. Med fuld integreret offline software er systemet nemt at programmere. Desuden kan det opereres fra hvilket som helst sted i verden. Laserskæreanlægget er baseret på vores modulopbyggede svejsesystemer med ABB-robotter, som her er videreudviklet til laserskæring. Derfor har det også været muligt at producere og levere anlægget på bare 13 uger” - fortæller Kim Koertsen, Direktør for DanRobotics A/S

DanRobotics har siden fået yderligere 2 ordre til Nordamerika på det lange laserskæreanlæg, som skal leveres i 2020.

Danrobotics A/S
Barmstedt Allé 7
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35517014
P nummer: 1018826360

Send til en kollega

0.094