23948sdkhjf

Hoffmann Groups produkter overbeviser med excellent design

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hoffmann GmbH

Ved uddelingen af German Design Awards 2020 har Hoffmann Groups mærke GARANT endnu en gang fremlagt bevis for den fremragende designkvalitet og funktionalitet.

Straks seks produkter fik den renommerede pris i kategorien „Excellent Product Design – Workshop and Tools“. 

Kåret blev udover værkstedsindretningsserien GridLine, systemboksene, den centriske skruestik XTRIC, den brandnye pinol med digital trykvisning, vinkelnøgleholderen samt den digitale skydelære IP67 med dataudgang. Produkterne af mærket GARANT har dermed fået i alt 44 design-awards i de sidste tolv år for sit funktionelle, ergonomiske og flotte design.

Værkstedsindretnings-serien GARANT GridLine samlede points ved German Design Award 2020 med et moderne og klart designsprog. De matte metaloverflader på til serie hørende værkstedsvogne, filebænke, workstations og værkstedsskabe formidler i følge juryen et førsteklasses indtryk. Den modulære systemkarakter, der er gennemtænkt og konsekvent realiseret ned til mindste detalje, overbeviste ligeledes: Samtlige GARANT GridLine-elementer er konciperet iht. en standardiseret raster og kan kombineres på mange måder. Det giver et plus i fleksibilitet ved indretningen af værkstedet. De ligeledes præmierede GARANT systembokse passer perfekt ind i GridLine-rasteren. De er funktionelt gennemtænkt, kan anvendes fleksibelt og sørger altid for ordentligt sorteret værktøj og en sikker transport.

Ogse centreringsskruestikken GARANT XTRIC med bakkehurtigskiftesystem overbeviste. I følge juryens mening genspejlede det moderne tekniske design kravet til præcision, robusthed og innovation på en fornuftig måde. Påsatsbakkerne kan byttes og drejes gentagelsesnøjagtigt iht. princippet „Click & Clamp“ på få sekunder for at tilpasse opspændingsområdet. En forprægning af emnerne er ikke nødvendig.

Desuden tæller pinolen med digital trykvisning fra GARANT til vinderne. Som fremragende vurderede juryen det integrerede OLED-display, der bekvemt kan aflæsesi løbet af bearbejdningsprocessen i real time, samt den autarke strømforsyning. Sidstnævnte stilles til rådighed via en integreret generator, der drives af den røterende pinol (Energy Harvesting). Derved er batterier og kabler overflødige. Pinolen er meget præcis, holdbar og udstyret med en vedligeholdelsesfri permanent smøring.

Desuden blev den kompakte GARANT vinkelnøgleholder samt vores GARANT digitale skydelære IP67 med dataudgang udmærket. Sidstnævnte imponerede med klare linjer og en reduktion til det værsentlige, dette bevirkede en elegant førsteklasses æstestik, der formidler kravet til kvalitet og præcision på en tydelig måde.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hoffmann GmbH

Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
Hoffmann GmbH

Send til en kollega

0.141