23948sdkhjf

Mindre støj på linjen med ny forbedret Stennevad hjemmeside

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stennevad

Stennevad intensiverer kvaliteten og servicen online med en side, der udelukkende henvender sig B2B. Kunderne fortjener kun det allerbedste setup. Det har de nu på Stennevad.dk

Den har krævet mange og lange overvejelser vores nye webløsning. Men nu er den online og skal opfylde vores kunders behov til fulde, når de skal bestille personligt sikkerhedsudstyr.

Et splinternyt B2B setup skal gøre det hurtigt, overskueligt og supernemt for dig at foretage det helt rigtige valg, når det handler om din og kollegernes arbejdssikkerhed.

Som kunde hos os i Stennevad har du allerede adgang til dine egne priser, favoritlister og kvikbestillinger. Vi ved nemlig om nogen, hvor vigtig tiden er for dig som fagmand. Der er sjældent overskud i hverdagen til at skulle bekymre sig om værnemidler og rådgivning. Derfor gør vi det nemt, så du hurtigt finder varer og informationer på Stennevad.dk.

Vi mærker efter og kundernes behov for en reel og seriøs samarbejdspartner i arbejdet med PPE bliver kun større. Derfor kan du ligeså godt gå efter de bedste på markedet første gang. Hvad enten det drejer sig om sikkerhedshjelme, åndedrætsværn, faldsikring, arbejdshandsker eller noget helt femte, så er der ingen grund til at lede andre steder end hos os i Stennevad.

Hvis der imod forventning mangler informationer på et produkt, så er vi også stadigvæk tilgængelige på telefonen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stennevad

Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Danmark
Stennevad

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093