23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ion-bar eliminerer statisk elektricitet på papir, film og pl

I nogle situationer kan selv den mindste luftstrøm forstyrre produktet

Dette gælder især for lette materialer. Vores ion-barer er ideelle til relativt flade materialer, hvor baren kan monteres tæt på produktoverfladen.

ion-baren er en ioniserende skinne, der eliminerer statisk elektricitet på papir, film og plastmaterialer, som kan tiltrække støv og snavs, medføre itu-rivning og blokering samt give stød og forårsage personskader.

Ion-baren er el-drevet og har et kompakt design, hvilket betyder, at den passer til små indbygningsmål i maskiner, hvor elektriske ladninger genereres. Den udleder en høj koncentration af positive og negative ioner, der medfører en hurtig nedbrydning af statisk elektricitet og neutraliserer overflader inden for en afstand af 51 mm fra skinnen.

Ion-baren er specielt egnet til følgende applikationer
Ion-baren leveres med et 1,5 m langt isoleret kabel med jord og et monteringsbeslag. Dette giver en nem installation, da alle komponenter leveres samlede. Ion-baren leveres i standard længder på op til 1372 mm men baren kan bestilles i længder på op til 3 m.

Ion-baren er ideel til følgende områder og materialer:

  • Labels
  • Posefremstilling, udformning og påfyldning
  • Neutraliserer film til vakuumpakning
  • Net og ark
  • Emballage
  • Konverteringsmaskiner
  • Neutraliserer opskæringsarbejde
  • Tekstiler

Man kan tilføje trykluft til ion-baren
Muligheden for at eliminere statisk elektricitet forbedres kraftigt ved at koble en super ion luftkniv til den ioniserende bar. Super ion luftkniven sender de statisk neutraliserende ioner ud over et stort område, hvilket er ideelt for højhastigheds- og højt ladede applikationer. Lufttilførslen kan også fjerne støv og rengøre produktoverflader.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om løsningerne til at eliminere statisk elektricitet ved at downloade vores brochure i højre kolonne eller via nedenstående link.

www.avsdanmark.dk/statisk-elektricitet

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.031