23948sdkhjf

Grenå Spåntagning | UR-Robotten er en overskudsforretning

| Medlemsnyhed | Indrykket af BILA A/S

100.000 kroner i overskud på en måned med UR-Robotten! Så stor en økonomisk gevinst har det været for Grenå Spåntagning at implementere en UR-Robot i deres produktion.

Hos Grenå Spåntagning har det vist sig at være en overskudsforretning at få implementeret en UR10 ved fabrikkens CNC-maskine. Her udfører den flere timer om ugen – ofte dagligt – håndteringsarbejde af tunge aluminiumsemner, som bearbejdes til færdige lampedele til loftspots.

– Vores UR Robot gør os mere konkurrencedygtige, fordi den giver os en større produktionskapacitet. I sidste måned kørte den godt 300 timer, hvoraf de 75 % var ubemandet – og når robotten løser det manuelle håndteringsarbejde uden bemanding, sparer vi omkostninger til løn, pension og overarbejdstillæg.

Sådan fortæller Claus Hyldahl, der er ejer og direktør i Grenå Spåntagning, om deres investering.

– Alene i sidste måned har vi haft 100.000 kroner i overskud bare på den. Og det skyldes simpelthen, at vi kan sætte den til at køre ubemandet i 3-4 timer ad gangen, også efter normal arbejdstid og i weekenderne. Det kræver blot, at der lige skal fyldes emner på engang imellem og tjekkes, om alt er i orden.

Læs mere om Grenå Spåntagnings succes her: https://bila-robotics.dk/referencer/vores-ur-robot-er-en-overskudsforretning/10

Har du spørgsmål eller lignende, er du også velkommen til at kontakte os her: https://bila-robotics.dk/kontakt


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BILA A/S

Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Danmark
BILA A/S

Send til en kollega

0.078