23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Edge-Team overtager WorkNC i Danmark

Edge-Team udvider med CAM systemet WorkNC til den avancerede industri. Den danske CAD/CAM specialist har været en fast spiller på markedet i 15 år inden for rådgivning og salg af CAD/CAM-løsninger til den industrielle branche.

Nyt produkt til avanceret industri

I samarbejde med den svenske CAM forhandler Edge Technology har Edge-Team indgået en aftale om at overtage forhandlingen og supporten af WorkNC i Danmark, netop fordi Edge-Team er en solid CAD/CAM leverandør på det danske markedet.

Edge-Team er begejstret for, at der er kommet fokus på WorkNC i Skandinavien. Hidtil har WorkNC ikke været så kendt i Danmark, men er udbredt i blandt andet Tyskland, England og Portugal.

"Vi ønsker altid at udvikle i samarbejde med og udfordre vores kunder. Og vi har mærket en øget efterspørgsel efter mere avanceret software til produktionen. Så at overtage WorkNC på det danske marked er den helt rette mulighed for at vise vores kunder, hvordan deres produktion af de mere komplekse emner kan fremstilles på en mere effektiv måde med WorkNC’s teknologi.” udtaler Ken Nicolai Ingstrup.

Edge-Team er overbevist om, at de danske produktionsvirksomheder vil tage godt imod WorkNC.

Stadig flere virksomheder trækker deres produktion hjem fra udlandet, hvilket stiller nogle krav til kvalitet og effektivitet. Netop Automatisering har givet nye muligheder, og virksomhederne får på den måde bedre kontrol med produktkvaliteten samt fejl og forsinkelser.

Mange af de virksomheder, der tager produktionen hjem, arbejder således også med implementeringen ny teknologi, hvor Edge-Team også oplever at blive brugt som rådgivende sparringspartner, da de kender alle facetterne fra konstruktion til færdigt emne.

Ken Nicolai Ingstrup forklarer Edge-Teams succes og efterspørgsel ift. implementering af software til produktion og udvikling.

”Vi er ikke blot softwareorienteret, var har fokus på hele processen. Jeg tror, at det er det, der gør forskellen.”

Intelligens i produktionen

”Hvis vi kan være med til at forbedre produktionsvirksomheders muligheder for at effektivisere deres produktion og skærpe konkurrencedygtigheden, så kan det være med til at holde på arbejdspladserne i Danmark.”

WorkNC øger produktiviteten på et meget konkurrencepræget område, derfor er Edge-Team meget motiverede for at sikre, at kunderne får fuld fordel af den nye softwareløsning fra Hexagon.

”Vi ser WorkNC som ”i en klasse for sig”-CAM-system, der tilbyder de mest pålidelige, effektive og ikke mindst ”let-at-programmere” værktøjsbaner, hvilket resulterer i yderst høj produktivitet og sikkerhed. Værktøjsbanerne i WorkNC sikrer en uovertruffen overfladekvalitet.” fortæller Edge-Team.

WorkNC 5-Axis bringer alle fordelene ved 5-akset fræsning ved markant at forenkle kompleksiteten af denne nye teknologi med integreret kollisionssikring.

Den 5-aksede simultane bearbejdning giver brugeren mulighed for direkte at generere 5-aksede fræsebaner på emnets 3D-geometri. Disse universelle 5-aksede værktøjsbaner giver brugeren mulighed for hurtigt at bearbejde de mest komplekse emner med maksimal pålidelighed.


En del af nordens største CAM samarbejde - NMI

Edge Technology og Edge-Team er begge en del af det nordiske samarbejde – NMI, Nordic Manufaturing Intellingence, hvilket er nordens største CAM samarbejde.

Der er en strategisk sammenslutning mellem 4 af nordens store og solide CAM leverandører.

”NMI blev etableret officielt for 3 år siden med den hensigt at give os selv de bedste muligheder for at styrke vores interne kompetencer og dermed også skabe de bedste muligheder for optimering og udvikling hos vores kunder.”

Selve sammenslutningen startede egentlig for mange år tilbage som et løbende samarbejde og er nu blevet rammen for den største gruppe af CAM specialister i hele Norden.

Ud over Edge-Team består Nordic Manufacturing Intelligence af Jærtek fra Norge, Edge Technology fra Sverige og Pathtrace Oy fra Finland.

”Tænk hvad vi som 4 solide CAM leverandører kan, når vi samler vores viden og deler vores ressourcer. Vi er rigtig stolte af at være en del af nordens stærkeste CAM team.” fastslår Ken Nicolai Ingstrup.

”Vi er selv eksperter inden for dette felt, men vi er også en del af et fællesskab med 30 eksperter i hele norden. Et udgangspunkt som ikke blot er softwareorienteret, men med fokus på at løse produktions-tekniske udfordringer og hjælpe med processer i produktionsvirksomheder. På den måde kommer det i stor grad vores kunder til gode.”

 

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

LKG
Lis-Linette Knoth Grand
lkg@edge-team.com

Send til en kollega

0.047