23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Protech satser stort på metal

Protech fortsætter med at forstærke sin position som Nordens ledende leverandør af 3D-printere. Efter 26 år på markedet satser Protech nu stort på fleksible løsninger indenfor additiv fremstilling i metal til rimelige priser.

Udviklingen af 3D-printere til metal sker i en rasende fart og mange flere opdager fordelene ved at supplere sine maskinparker med additiv fremstilling i metal. Protech har derfor indtaget et helt nyt marked for at imødekomme adskillige kundebehov inden for additiv fremstilling. Tidligere på året startede salget af 3D-printere til metal fra Desktop Metal og Xact Metal i Danmark, Sverige, Finland og Norge.

–    Vores metalsatsning går rigtig godt og er helt på niveau med markedets modenhed i Norden, siger Anders Brask, CEO for Protech Nordic AB. I over 10 år har Protech overvåget den globale udvikling indenfor 3D-printere til metal. Vi har afventet det rette tidspunkt og rette prisniveau som skal passe til det nordiske marked. Vi er ovenud glade for at have fundet to leverandører af driftssikre 3D-printere til metal som tilbyder banebrydende teknologi og rimelige priser, siger Anders Brask.

Lave investerings- og driftsomkostninger
I dag har Protech opbygget et omfattende produktsortiment af 3D-printere til metalprint med banebrydende teknologier som Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion), BMD (Bound Metal Deposition) og SPJ (Single Pass Jetting). Protech tilbyder markedets bredeste udvalg af metaller, alt fra rustfrit stål til bronze og kobber. Med lave investerings- og driftsomkostninger bliver 3D-printere til metalproduktion meget mere tilgængeligt for mindre værksteder, produktionsvirksomheder og industrier med begrænset budget.

–    Protech er på forkant og vi kan tilbyde markedet den seneste teknologi og innovative løsninger indenfor additiv fremstilling til rimelige omkostninger, siger Anders Brask. For os er det ekstremt vigtig at holde vores forretningsmodel som inkluderer fleksible kundeløsninger til additiv fremstilling til rimelige priser. Med Desktop Metal og Xact Metal i vores produktportfolio kan vi afdække helt nye kundebehov for metalproduktion og gøre additiv fremstilling tilgængeligt for flere takket være de lave investeringsomkostninger, fortsætter Anders Brask.

Enkel installation er alfa og omega
En af Protech Nordic’s visioner er at 3D-printere skal være enkle at installere i eksisterende lokaler så kunder slipper for store ombygninger og/eller installation af specialtilpasset ventilationssystem. Grundet den store metalsatsning har Protech udvidet sit showroom i Stockholm med nye lokaler og installeret komplette produktionsmiljøer med 3D-printere fra Desktop Metal og Xact Metal.

Læs resten af artiklen her

 

Vil du se Desktop Metal og Xact Metal, så mød os på Elmia Subcontractor 2019. Læs mere om messen her

 

Protech Danmark
Kokbjerg 14
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28100582
P nummer: 1010741862

Send til en kollega

0.031