23948sdkhjf

OKUMA arrangerer EMO 2019-review.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Flextek a/s

Arrangementet finder sted den 5. december 2019 hos OKUMA Europe i Krefeld, Tyskland.

TEMA: NÅ DINE FREMTIDSMÅL MED OKUMAS SIDSTE NYE CNC-MASKINER SAMT SOFTWARELØSNINGER.

Højdepunkter:

ARMROID-systemet, som er et revolutionerende robotsystem, er nøglen til fuldautomatisk fremstilling. Det er en maskine med en indbygget robotarm, som udfører mange funktioner, der understøtter operatøren. Den integrerede robotarm tillader håndtering af dele, samt understøttelse af arbejdsemner under bearbejdningen og med et højtryks-kølemiddelsystem, kan den ligeledes understøtte spåntagningsprocessen.

STANDROID-systemet er en innovativ, robust “robotpakke”, der er nem at indkøre, og som giver højere produktivitet. Maskine og automatisering i ét sikrer hurtig, nem installation og drift.

Både Armroid og Standroid er integreret fuldt ud i OSP-P300 styringen samt CAS (Collision avoidance System/kollisionskontrol).

Et andet højdepunkt er OKUMA’s gigantiske MCR-S, et dobbelt-portal bearbejdningscenter bygget specielt til højpræcision -og højhastighedsbearbejdning af store emner. Sammenlignet med tidligere modeller reduceres cyklustiden med op til 25%.

Se også fuld 5-akset portalopbygget bearbejdningscenter type GENOS M460V-5AX med fuld 5-akset kontrol og termisk stabilitet.

Kontakt din lokale sælger her for mere information og tilmelding.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Flextek a/s

Kildeparken 30
8722 Hedensted
Danmark
Flextek a/s

Send til en kollega

0.078