23948sdkhjf

Erfaren elektronikmand styrker servicen hos ODU Denmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af ODU Denmark ApS

Kenneth Pedersen er ODU Denmarks nye Regional Sales Manager

Det er næppe gået mange branchefolk forbi, at ODU har været yderst udadvendt på messer og konferencer i Danmark hen over de seneste par år. Det har givet en række fine kundekontakter, ligesom det har genereret spændende og ofte kundespecifikke løsninger

For at kunne sikre en kompetent kundeservice fremadrettet har ODU Denmark ansat Kenneth Pedersen som Regional Sales Manager. Kenneth Pedersen skal stå for salg og design-in af konnektorer til nye kundeprojekter i Danmark. Derudover skal Kenneth Pedersen understøtte og udbygge det tætte samarbejde, som ODU har med ledende danske teknologivirksomheder.

Det er især Kenneths erfaring med kundespecifikke løsninger samt hans evne til at tænke ud af boksen og ind i kundens behov, som er nogle af de meget servicemindede egenskaber, Kenneth Pedersen tager med til sit nye job. Kenneth Pedersen har desuden en bredt funderet teknisk baggrund som elektronikmekaniker og har også tidligere arbejdet med salg af forbindelsesteknik og konnektorer. Kenneth Pedersen kommer til at arbejde sammen med sine kolleger i ODU Denmark ud fra virksomhedens nye salgs- og supportkontor, Industriholmen 82, 2650 Hvidovre.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ODU Denmark ApS

Industriholmen 82
2650 Hvidovre
Danmark
ODU Denmark ApS

Send til en kollega

0.153