23948sdkhjf

Hip hurra, vi har fødselsdag 8 år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

For tiden synges der fødselsdagssange og spises (lidt for meget) kage hos Expression. Den 1. november har virksomheden nemlig otte års fødselsdag, hvilket naturligvis skal fejres.

I den festlige anledning vil jeg gerne forkæle alle mine dejlige kunder med en ganske særlig fødselsdagssgave, men først bringer jeg et nostalgisk tilbageblik på årene der er gået siden min håbefulde opstart i november 2011.

Er du interesseret i at høre om Expressions udvikling fra at være en lille forretning med en beskeden kundeskare til at blive den velvoksne og succesfulde virksomhed, den er i dag? Så læs med her…

Fra Vision til Virkelighed ...
I slutningen af 2011 var der økonomisk krise i Danmark. Alligevel vovede jeg pelsen og stiftede den virksomhed, som jeg mente manglede i det danske marketinglandskab. Siden virksomhedens fødsel har jeg hver dag gjort mig umage for at levere et fejlfrit stykke arbejde og imponere mine kunder.
Mit hårde slid og perfektionisme har betalt sig. I dag har jeg over 300 kunder, der inkluderer alt fra nyopstartede til helt store virksomheder, og jeg har desuden formået at tredoble virksomhedens omsætning. I 2019 stiftede jeg derfor en lille bestyrelse, som kommer med sparring og input til at gøre virksomheden endnu bedre i fremtiden. Expression ApS er bygget op omkring en række dygtige underleverandør i ind og udland. Jeg selv bruger størstedelen af min tid på rådgivning indenfor messeverden, hvor jeg dagligt glæder mig over den store ros og opbakning, jeg møder.

Danmarks Dejligste Kunder ...
Selvom jeg er stolt over virksomhedens imponerende udvikling, er jeg klar over, at intet af det havde været muligt uden jer – mine trofaste kunder. Faktisk er jeg overbevist om, at jeg har Danmarks dejligste kunder!
På jeres positive respons kan jeg høre, at I også er tilfredse med samarbejdet. Her er nogle få af de fine udtalelser, jeg har fået fra jer gennem årene:

Har fåete så mange flotte tilbemeldinger fra kunderne, som du kan læse her

Med udtalelser som disse kan vi ikke andet, end at være stolte over vores forretning!

Og nu til gaven…
En fødselsdag uden gaver er en trist fødselsdag. Derfor har jeg forberedt en ganske særlig overraskelse til jer som tak for jeres trofasthed og fortsatte engagement i virksomheden, giver plads til nye kunder her også. Som modtagere af dette nyhedsbrev får I et eksklusivt tilbud bestående af 1 stk. RollUp inklusiv bæretaske, 1 stk. bred disk inklusiv fire hylder og 1 stk. pop-up væg inklusiv seks printbaner samt to LED-lamper. Alt sammen til kun 16.000 kroner, hvori levering indgår. Se hvilke grafiske filstørrelser vi skal bruge i højre lige her på siden. Pakken giver jer en besparelse på intet mindre end 8.000 kroner! Det synes jeg nemlig, at I alle har fortjent.

De bedste hilsner fra
Direktør Henrik Hansen
Expression ApS


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.094