23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AMADA udstiller på Blechexpo 2019

Ved den 14. udgave af Blechexpo, 5. – 8. november 2019 i Stuttgard, Tyskland.

Ved den 14. udgave af Blechexpo vil AMADA GmbH udstille en række fleksible og innovative bearbejdningsprocesser. I hal 3,  stand 3307, vil maskinproducenten vise en bred vifte af teknologier indenfor laserskæring, lasersvejsning, bukning, automation og software.

Producenten fokuserer på deres egne udviklinger indenfor produktivitet og omkostningsbesparelser indenfor fiberlaserteknologien, og dækker hele spektret indenfor pladebearbejdning. Derudover vil der blive vist løsninger indenfor Smart Factory og IoT, som gør det nemmere for kunden at producere med et optimalt cost-benefitforhold.

Højdepunkter fra messen inkluderer fiberlaserteknolgier til plade-, rør- og profilskæring, samt lasersvejsning. Det perfekte samspil mellem egenudviklede fiberkilder og de respektive maskiner er vigtig for den høje ydelse og bearbejdningskvalitet, som AMADAs maskiner tilbyder.
På messen vil AMADA vise sin velprøvede og forbedrede ENSIS-portefølje, med live demonstrationer af den seneste udvikling. Af særlig interesse vil den seneste generation af fiberlaserskærere blive vist, der åbner op for nye muligheder indenfor produktivitet, hastighed og kvalitet.

Indenfor maskinovervågning vil AMADA fokusere på sit IoT-koncept V-factory, som tilbyder smart og konstant overvågning af maskiner og produktion. Brugerne kan dermed overvåge produktionen for at sikre et konstant produktionsflow 24/7 og sætte ind overfor flaskehalse og nedetid.

Indenfor bukning fokuserer AMADA på ergonomiske og pladsbesparende løsninger til at bearbejde små, men komplekse emner, samt bukkemaskiner med en patenteret automatisk værktøjsskifter. Ideel til en produktion med skiftende ordrestørrelser og mange opstillinger, uden tidsspild. Den udstillede bukkerobot vil være i stand til kontinuerlig produktion, med høj kvalitet og minimal opstillingstid.

Et andet fokuspunkt på messen er på værktøjsteknologi og –tilbehør. AMADAs holdbare værktøjer til bukke- og stanseopgaver sikrer minimale opstillingstider og efterbehandling.

AMADAs produktionsløsninger gør kunderne fleksible på en lang række produktionsteknoliger, og i stand til at håndtere forskellig ordrestørrelser på kortest mulig tid, med den højeste kvalitet.

Amada Denmark
Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14227547
P nummer: 1002952756

Kontaktperson

JW
John Wallace
Business Development
john.wallace@amada.co.uk

Send til en kollega

0.257