23948sdkhjf

AN GROUPs konsulent- og projektorienterede ydelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af AN Group A/S

AN GROUP tilbyder konsulentydelser og projektorienterede løsninger med fokus på alt fra små ideer til store operativsystemer. Vi har specialiseret os i gennemførelsen af optimeringsprojekter, der inddrager hele din forretning.

AN GROUP er en virksomhed, der er specialiseret indenfor automation, produktions-IT samt GMP compliance & validering. Vi tilbyder konsulentydelser og projektorienterede løsninger med fokus på alt fra små ideer til store operativsystemer inden for bl.a. fødevareindustrien, medicinalindustrien, procesindustrien og rensningsanlæg.

At levere de bedst mulige løsninger til vores kunder er nøglen for AN GROUP.  Vi udfører projekter inden for industriel produktion, automatisering, produktion af IT og validering af medicinsk udstyr. Vi leverer anlæg i alle størrelser – fra små produktionsanlæg til store og komplette procesanlæg. Hos AN GROUP samarbejder vi tæt med vores kunder for at sikre, at vores ydelser lever op til kundes krav og ønsker. Derfor vil du komme til at arbejde sammen med et team af specialister, som er til stede i hele processen – fra idégenerering til udvikling, implementering og vedligeholdelse af vores løsninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AN Group A/S

Mejeribakken 8
3540 Lynge
Danmark
AN Group A/S

Send til en kollega

0.078