23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dagbog fra Directions EMEA 2019 - dag 3

Columbus deltager, i disse dage, på Directions EMEA 2019 i Wien, en af de største konferencer for Dynamics Business Central (tidl. NAV) partnere.

Af: Thomas Halse, Market Manager Dynamics 365, Columbus.

Dag 3: Dynamics 365 Business Central er et stærkt bud på dit nye forretningssystem
Med Fall Relase 2019 har Microsoft leveret en stærk arvetager til Dynamics NAV (Navision) og fremtiden tegner lyst for den nye generation af forretningssystemer til små og mellemstore virksomheder.

Her er de take-aways vi hiver med hjem fra Directions EMEA 2019:

Ny og bedre brugerflade
Den optimeret brugerflade kombinerer ny teknologi og gamle dyder, hvilket går op i en højere enhed. Rigtig meget er forbedret. Navigation, filtrering, mulighed for at "bogmærke" vigtige funktioner og bygge egne menuer, samt arbejde med flere vinduer på en gang. Særligt 

imponerende er personalisering, hvor man nemt med "drag and drop" kan tilpasse til ens egne præferencer. Og så kører det hele naturligvis i ens favoritbrowser, samt på apps til tablet og smart phones.

Apps og integrationer
På applikationssiden er der også fyldt godt på. Mere end 100 forbedringer er det blevet til. Der er igen blevet kigget på optimering af de gængse processer, hvor de centrale funktioner for økonomi, køb, salg og lager, alle er tilført nyt, der gør hverdagen nemmere. Der er naturligvis også blevet set på integrationen til Office 365, hvor bl.a. Excel og Outlook er styrket på flere områder.

Et område, der lover rigtig spændende er Microsofts powerplatform (PowerApps, Flow og PowerBI. Med mere end 220 standardiserede integrationer er der gode muligheder for at udveksle data og logik mellem Dynamics 365 Business Central og andre systemer. Det betyder, at der nemt kan sættes strøm til tværgående processer, og ændringer i forretningsbehovet kan understøttes uden at ændre i selve forretningssystemet.

Som vi beskrev på vores blog for dag 2, så har systemadministration (installation og support) fået tilført en masse nye muligheder, udviklingsmiljøet er løftet til en moderne værktøjskasse med rig mulighed for at bruge eksterne komponenter fra bl.a. Microsoft Azure. Vi ser allerede, at økosystemet omkring Dynamics 365 Business Central er klar med kendte og nye moduler til den nye version. Det gælder f.eks. Columbus løsninger til projekt- & fødevareproduktion, samt en række samarbejdspartnere som f.eks. Continia (Bank, Fakturahåndtering, Rejseafregning), Tasklet Factory (WMS) og Jet Global (rapportering & analyse). Alt i alt vokser mulighederne med Dynamics 365, hvor der er mere end 450 løsninger på Appsource.

Intelligent brug af data
Og mens vi er ved Microsoft økosystem vil det være oplagt, at runde af med opsamling og anvendelse af data. Dynamics 365 Business Central gør allerede brug af både AI (Artifical Intelligence) og ML (Machine Learning) til at behandle og analysere på data – f.eks. kunders betalingsmønster og lagerprognoser. De store gevinster ligger dog ved optimeret og automatiseret dataopsamling og efterfølgende analyse og simulering. Vi ser allerede færdige løsningspakker og online-services, hvor IoT-enheder (Internet of Things) gennem måling på maskiner og andet udstyr, samt scanning af f.eks. lyd, billeder og tekst, kan føde data til videre behandling i AI/ML-modeller. Resultaterne kan herefter returneres til brug i f.eks. Dynamics 365 til optimering af f.eks. design, produktion, kvalitet, salg og marketing.

Læs også vores blogs fra de første 2 dage på Directions EMEA 2019:

Directions EMEA: highlights fra dag 1

Directions EMEA: highlights fra dag 2

Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13228345
P nummer: 1018457497

Send til en kollega

0.079