23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dagbog fra Directions EMEA 2019 - dag 2

Columbus deltager, i disse dage, på Directions EMEA 2019 i Wien, en af de største konferencer for Dynamics Business Central (tidl. NAV) partnere. Columbus Directions Team bringer de seneste nyheder hver dag i denne blog.

Af: Thomas Halse, Market Manager Dynamics 365, Columbus.

Det er nogle begivenrige dage hvor Columbus Directions Teamet deltager i en masse spændende konferencer og taler med de helt rigtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at styrke Columbus, sådan at vi kan yde den bedst mulige rådgivning for vores kunder. Teamet oplever, at både Microsoft og andre vigtige leverandører er klar til at understøtte Columbus og vores kunder på den digitale rejse med mål om en bedre dag i morgen.

Dag 2: Dynamics 365 Business Central driver en bedre kundeoplevelse
For et par år siden introducerede Microsoft begrebet "digital feedback loop", både som en model for at italesætte digital transformation, og for at kunne konceptualisere koblingen mellem procesunderstøttelse i virksomhederne og Microsofts portefølje af applikationer. Lang historie kort, så har teknologien, over de seneste år, drevet en markant ændring på købs- og brugeradfærd. En ændring der bl.a. stiller skarpt på hvor god en virksomhed er til, at reagere på den feedback, der kommer fra markedet (kunder, samarbejdspartnere) og internt fra medarbejderne.

Intelligent brug af data
Basalt handler det om at opsamle og bruge data intelligent på tværs af den samlede værdikæde. Microsoft er selv et godt eksempel på hvordan den digitale udvikling har drevet ændringer i forretningsmodel, produktudvikling og kommunikationsstrategi overfor kunder og partnere. Fra Bill Gates "a PC on every desk" til at være end-to-end service leverandør "enabling every person and organization to do more…".

Og hvordan påvirker det så Dynamics 365 Business Central?

Det helt centrale element i nyeste version af Dynamics 365 Business Central er anvendelse af data.

Via telemetri måler Microsoft på anvendelsen af Dynamics 365 Business Central og får et meget præcist billede af hvordan kunderne bruger løsningen, herunder, hvornår, hvor meget – og hvad der ikke virker som forventet.

Microsoft bruger egne værktøjer (bl.a. AI (Kunstig Intelligens) og Machine Learning) til at analysere målrettet på hvor løsningen skal forbedres. Samtidig har man åbnet op for, at både kunder og partnere, kan give hurtig og konkret feedback direkte inde fra applikationen til udviklingsteamet. Det gør "feedback loop" kortere, mere præcist og effektivt.

Resultaterne ser vi tydeligt med Fall Release 2019, hvor en lang række markante platformsforbedringer løfter den samlede kunde- (og partner) oplevelse. Med Dynamics 365 Business Central Fall Release 2019 følger mere end 150 forbedringer på systemadministration og udvikling. Det gælder f.eks. oprettelse og igangsætning af nye installationer, support og fejlsøgning, samt udvikling og test. Kort sagt hurtigere respons, så kunderne kan forblive effektive og holde fokus på egne kunder. Om lidt får partnere, som Columbus, også adgang til telemetri-information på egne kunder, der kan gøre den specifikke kundeoplevelse endnu bedre.

En anden side af historien handler om værktøjskassen, og hvordan tandhjulene mellem de forskellige komponenter i "Microsoft skyen" griber ind i hinanden.

PowerApps og Flow gør det nemmere at binde processer sammen – uden programmering. Data kan analyseres og bruges intelligent med bl.a. AI, Machine Learning og PowerBI – gennem modeller og konfiguration. Sikkerhed og systemadministration går på tværs af applikationer og datakilder, og hjælper bl.a. med GDPR-overholdelse samt beskyttelse mod cybercrime. Alle disse elementer er en del af det store puslespil, der kan vendes til at understøtte virksomhedens digitale feedback loop og dermed den (digitale) transformation som virksomheder og organisationer skal forholde sig til i disse tider.

Hvordan kommer man så i gang med Dynamics 365 Business Central?
- For nye kunder er det ret simplet – et miljø kan gøres klar i skyen på kort tid. Samtidig bliver der gjort klar til at koble f.eks. Office 365, PowerBI og PowerApps på det nye forretningssystem.
- For eksisterende kunder tilbyder Fall Release 2019 en migreringsvej fra Dynamics NAV (2015), hvor man enten kan migrere til skyen – eller fortsætte "nede på jorden" afhængig af ønske. Er man på en ældre version af Dynamics NAV hjælper Columbus’ koncept "Road to Business Central" med at afklare om en opgradering eller ny-implementering er den bedste vej fremad.
- Kunder, der allerede er i skyen med Dynamics 365 Business Central, kan Columbus hjælpe med at opgradere til nyeste version allerede nu. Så vejen er kort, til at få gavn af de mange nye muligheder med Fall Release 2019.

Følg med på vores blog – vi kommer til at se nærmere på nyhederne i Fall Release 2019 over de næste par dage!

Directions EMEA: highlights fra dag 1

Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13228345
P nummer: 1018457497

Send til en kollega

0.063