23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ekstremt hurtig fjernelse af chip

DATROn single flute med ekstremt hurtig fjernelse af chip og et meget godt skæreforhold på selve stjernen. Sammenlignet med en 2-skåret fuldradiusskærer er dette et markant plus.

DATRONs single flute i fuld radius er designet til at opnå den højest mulige chipeffekt.

DATRONs single flute fuldradiusskærer med ballnose er især velegnet til 3D-bearbejdning i aluminium og plast. Fræsningsresultater af høj kvalitet kan opnås ved meget høje feedhastigheder. Den afgørende fordel ligger især i den ekstremt hurtige spåntagning og dens meget gode skæreforhold på selve stjernen. Sammenlignet med en double flute fuld radiusskærer er dette et markant plus, da chipkanalen på stjernen er meget smal. Den store kanal på DATRONs singel flute fuld radiusskærer muliggør en ekstrem hurtig spåntagning og meget gode overflade på ca. 30% højere chip-effekt, hvilket forkorter produktionstiden.

DATRONs single flute i fuld radius har en anden fordel, der kan ses i plastbearbejdning. Der udføres kun et snit pr. odrejning, og derfor er varmegenereringen lavere end ved brug af en double flute fuld radiusskærer.

Se også DATRONs 1-skåret 4-i-1 for endnu flere fordele ved bearbejdning.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062