23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BRUG FOR AT BLIVE VÆRDSAT? - bliv kunde hos os

I Leasing Fyn værdsætter vi de personlige relationer, vi har til vores kunder og samarbejdspartner - og dem, der gerne vil være vores nye samarbejdspartnere.

En af dem vi samarbejder med, er SMH Biler. I videoen her kan du høre Søren Hansen fra SMH BIler fortælle, hvorfor de netop sætter pris på den personlige relation til Leasing Fyn og vores finansieringskonsulent Danny Jeppesen (foto) - og om hvilken værdi, vi skaber for SMH BIler. 

Se videoen om gode personlige relationer mellem SMH BIler og Leasing Fyn.

Hvis du er interesseret, kan du her læse mere om, hvorfor du skal vælge Leasing Fyn, som din samarbejdspartner, når det gælder leasing:  Derfor skal du vælge Leasing Fyn.

Vi er leveringsdygtige i hele Danmark og på tværs af brancher.

Og vores finansieringskonsulenter kommer gerne på besøg i din virksomhed for at sparre, når det gælder finansiering af jeres næste investering - uanset om det er en ny firmabil, nyt prodsuktionsudstyr eller noget helt tredje, I har planer om, at investere i. 

Hvis det er en ny firmabil, du skal have gang i - så er du også velkommen til at kontakte en af vores specialister i billeasing med det samme - ring til:

Specialist i billeasing Danny Jeppesen på 41 72 45 29 eller

Specialist i billeasing Søren Olesen på 23 21 35 62.

Leasing Fyn
Bondovej 1
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21627747
P nummer: 1005106106

Kontaktperson

AES
Anne Ekhart Sandberg
Marketingchef
anne.sandberg@leasingfyn.dk

Send til en kollega

0.109