23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi fikser dine valser med polyurethan (PUR)

Polyurethan valser er kendetegnede ved at have stor slidstyrke, lang holdbarhed og modstandsdygtighed overfor forskellige typer fedt, olier og kemikalier.

Dansk Gummi Industri udfører belægning af massiv polyurethan på ruller og valser i alle størrelser og materialer. Vi har et indgående kendskab til egenskaber og kvaliteter i polyurethan og hjælper gerne med både vejledning, kravsspecifikation og udarbejdelse af polyurethan ruller og -valser, der er specielt tilpasset til netop dine behov.

Polyurethan belægning kan anvendes til rullebaner i transportanlæg, trækvalser til transportbånd, fremtræksvalser, folievalser, fremtræk af fibre, limvalser til finér-maskiner, bredbånds-pudsemaskiner og meget mere. Til fødevareindustrien tilbyder vi desuden polyurethan ruller og valser belagt med polyurethan, der er godkendt af Fødevarestyrelsen.

Renovering af polyurethan valser og ruller
Hos Dansk Gummi Industri tilbyder vi renovering af alle typer valser og ruller. Alt efter valsernes tilstand, vurderer vi, om der kræves en komplet, ny belægning – eller de slidte valser kan renoveres ved f.eks. slibning og polering.

Som alternativ til polyurethan tilbyder vi desuden gummi valser, der også produceres efter individuelle ønsker og behov.

Læs mere om polyurethan her

Læs mere om Dansk Gummi Industri her

Dansk Gummi Industri A/S
Profilvej 18
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35405909
P nummer: 1018650904

Kontaktperson

CS
Carsten Sommer
Design Manager
cs@danskgummi.dk

Send til en kollega

0.031