23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opfylder tunge industriers krav med additiv fremstilling

Desktop Metal Studio System+ gør det muligt for virksomheden UMC at reducere produktionstider og materialeomkostninger ved produktion af gribere til automatiserede robotter.

Ultra Machining Company (UMC) er en førende virksomhed indenfor fremstilling af komplekse komponenter til kunder indenfor medicin-, fly- og den kommersielle industri. Virksomheden ligger i Monticello, Minnesota og har over 50 års erfaring med præcisionsfremstilling.

Vigtigt at anvende førende teknologi
For at kunne opfylde kundernes krav i disse tunge industrier, er det vigtigt for UMC at benytte sig af førende teknologi ved produktion af funktionelle prototyper, gribere og fixturer. Derfor har man for nyligt implementeret additiv fremstilling.

Med Desktop Metal Studio System+  kan UMC let fremstille f.eks. gribere til deres automatiserede robotter som udvælger og omdirigerer fly- og luftfartskomponenter i flere produktionstrin. Eftersom gribere har komplekse geometrier kan fremstillingsmetoder som CNC-bearbejdning lede til lange produktionstider, flere bearbejdnings- og efterbehandlingsprocesser.

Læs resten af casen her

Protech Danmark
Kokbjerg 14
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28100582
P nummer: 1010741862

Send til en kollega

0.141