23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra CAD-tegning til styklister på få minutter

I ordreproducerende virksomheder begynder den enkelte produktionsopgave ofte ved, at man opretter styklister og arbejdsprocesser ud fra en CAD-tegning... en tidskrævende proces. Vælger virksomheden imidlertid at digitalisere, er vejen kortere.

Digitaliseret proces sparer tid

I del produktionsvirksomheder er det ofte nødvendigt at overføre styklister manuelt, når man står med en CADtegning på et nyt emne, der skal i produktion. Dét tager tid, og giver risiko for fejl. Bruger virksomheden MS Dynamics NAV/BC som forretningssystem, er der imidlertid en mere effektiv måde; ved at installere et udvidelsesmodul / en app ”ovenpå” Dynamics NAV/ BC kan udviklingsafdelingen overføre tegninger, emnernes arbejdsprocesser og styklister til NAV/BC - på få minutter. Udvidelsesmodulet/app’en, som der her er tale om, hedder NAVEKSA CadConnect.

Håndtering af ændringer

I et produktionsmiljø sker det ofte, at der opstår behov for at lave ændringer til en tegning. Med en digitaliseret tilgang, er der også her meget tid at spare. Når der er ændret i CADteg ningen, kan udviklingsafdelingen via CadConnect overføre
ændringer i arbejdsprocesser og styklister – også på få minutter. Hvis CadConnect ”kender” tegningen i forvejen, er det nemlig kun de ændringer, der er kommet til, der bliver oprettet og tilføjet til eksisterende arbejdsprocesser og styklister.


”CadConnect er udviklet til at tage hånd om den del af produktionsprocessen, hvor udviklingsafdelingen er klar med CAD-tegningen, eller har lavet ændringer i en eksisterende CAD-tegning – og nu er man så klar til at gå i produktion…”, fortæller Bent Korsgaard, Produktchef i NAVEKSA, og fortsætter:

”Mange steder har man, når tegningen var klar, tidligere siddet og overført styklister ved at genindtaste dem i NAV/BC. Det har krævet tid, og har givet mulighed for fejlindtastninger. Tænker man i digitalisering af denne del af processen, undgår man ikke alene at bruge unødvendig tid, man fjerner også muligheden for fejlindtastninger. Dét giver en mere strømlinet proces.”

 

CadConnect er udviklet af NAVEKSA, som er specialist i intelligente og brugervenlige IT-løsninger til logistik- og produktionsvirksomheder, der anvender Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central som forretningssystem.

NAVEKSA A/S
Erhvervsbyvej 13
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34222215
P nummer: 1017455377

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046