23948sdkhjf

Qaddy® fremskynder elarbejdet i finsk boligbyggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af NKT (Denmark) A/S

Et boligkompleks, som er ved at blive bygget i Helsinki, er en blanding af højhuse og indkøbscenter. Indkøbscentret blev åbnet i 2018, og det første bolighøjhus færdiggøres i 2019.

Amplit Oy står for elarbejdet og i samarbejde med den finske grossist Ahlsell leverer NKT halogenfrie installationskabler på Qaddy. "For Amplit startede projektet i april 2017, og højhuset er den første bygning, hvor vi anvender Qaddy" fortæller Miikka som er projektingeniør hos Amplit. 

Nemme at flytte uden tunge løft
Elektrikerne Jori og Tero fra Amplit har installeret mange kilometer kabler til højhuset ved hjælp af Qaddy. De er meget tilfredse med, hvordan denne nye type kabeltromle fungerer. "Den er nem at flytte, og man slipper for at løfte tunge tromler," siger Jori. "Og eftersom Qaddy har samlet alt i ét – kabeltromle, afruller og vogn – er der ingen grund til at have separate kabelrullestativer med sig," fortsætter Tero. De har også bemærket, at det er praktisk, at man kan se kabeloplysningerne oven på Qaddy, når der er begrænset plads. 
 
På arbejdssteder, hvor mange mennesker arbejder samtidig, kan pladsen hurtigt blive trang. "Qaddy-tromler er nemme at flytte rundt selv på trange steder, og det er ikke nødvendigt at opstille kabelrullestativer. Qaddy kan også rumme mere kabel end de små tromler, der ellers skulle anvendes her," siger Tero. 

Læs hele artiklen her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
NKT (Denmark) A/S

Toftegårdsvej 25
4550 Asnæs
Danmark
NKT (Denmark) A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078