23948sdkhjf

SurfaceTechnic fortsætter væksten og er stolte over at blive udnævnt til at modtage Børsens Gazelle

| Medlemsnyhed | Indrykket af SurfaceTechnic ApS

Da indehaver Keld Thomassen i 2015 startede SurfaceTechnic ApS med mere end 30 års erfaring i overfladebranchen, havde han ikke forestillet sig, at virksomheden ville vokse med den hastighed, til hvad den er i dag.

Det startede med kontor hjemme på 1. salen og et udgangspunkt i at det kun skulle være ham selv, der kørte rundt og rådgav, servicerede og solgte nogle få reservedele. Det blev til 3 lokationer med kontor, lagerhotel og værksted i Odense, før beslutningen om at flytte det hele sammen i en nyerhvervet ejendom i industrikvarteret på Højmarken i Vissenbjerg.

Vores produkt-program er med tiden blevet udvidet og omfatter slyngrensere, tørreovne – også med infrarød tørring, sandblæsningsanlæg, våd- og pulverlakeringskabiner, metalliserings-, affedtnings- og fosfateringsanlæg samt alle tilhørende reservedele, blæsemidler og personlige værnemidler. Ligeledes er der en stor afdeling med filtre, ventilation og udstyr til autolakering. Vi er ikke låst fast i standardiserede løsninger, men kan designe og tilpasse udstyr til individuelle behov.

Vores velkvalificerede serviceafdeling udfører service og reparationsopgaver i hele Danmark samt Sydsverige og Nordtyskland.

SurfaceTechnic har et tæt samarbejde med store europæiske producenter i branchen og vores store know-how samt professionelle tilgang til tingene, er hovedårsagerne til, at vi nu kan kalde os Børsen Gazellevirksomhed 2019.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SurfaceTechnic ApS

Højmarken 23
5492 Vissenbjerg
Danmark
SurfaceTechnic ApS

Send til en kollega

0.126