23948sdkhjf

Vi sikrer dig en flydende produktion, når dine varer bor på vores lager!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

Vidste du, at når du outsourcer dele af din lagerstyring til os, så sørger vi for, at du ALDRIG kommer til at binde dig for varer til flere måneders forbrug?

- Og vidste du, at med dine varer på vores lager, vil du ALDRIG opleve et produktionsstop på grund af manglende varer fra os? - Så er det nemlig vores ansvar at holde overblikket for dig - at optimere arbejdsflowet og i sidste ende at sikre dig en mere flydende produktion.

Med dine varer på vores lager kan vi også hjælpe dig med at samle og pakke forskellige komponenter til ét samlet varenummer - samlet og pakket, så dine medarbejdere bare skal åbne et kit og gå i gang.

I vores optik handler lagerstyring nemlig om mere end at flytte komponenter fra ét sted til et andet. Det handler om at få hele din forsyningskæde til at hænge sammen.

Lyt med i filmen, når vores Salgschef på Industri, Ulrik Mogensen, introducerer dig for vores lagerstyringskoncept ... Og er du nysgrrig på, hvordan du opnår tidsmæssige og økonomiske besparelser ved at outsource din lagerstyring til os, er vi kun et opkald væk!

Giv os et kald på 6341 1230 eller læs mere om lagerstyring hos Gottfred Petersen her.

Vi glæder os til at tale med dig og hjælpe dig med dine udfordringer!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.096